lørdag 31. desember 2011

Godt nytt år!

Jeg har mange ønsker for år 2012. Både for oss og for andre som trenger, og ikke minst fortjener, medvind nå. Jeg har blitt kjent med mange flotte, varme mennesker dette året, noen med sterkere historier enn andre, men alle historiene er like verdifulle og rører meg like mye. Takk til alle dere som har sendt oss mailer og vist oss oppmerksomhet på annen måte. Og tusen takk til alle de trofaste leserene vi har. Uten dere tror jeg ikke bloggen hadde vært det samme. Det å vite at så mange heier på oss, tror på oss, dag ut og dag inn, er virkelig en motivasjon! Tusen, tusen takk! ♥

Tusen takk til alle dere nære og kjære også, dere som har støttet oss i tykt og tynt. Vi har virkelig fått sett og opplevd hva familie betyr, og hvor godt det er å ha god venner og fantastiske naboer ♥ Jeg håper år 2012 blir et godt år for dere alle ♥

Etter nyttårskifte 2010/2011, vil alltid nyttårsaften være spesiell for oss. Tid for ettertanke, og tid for håp. For oss er håpet det som har fulgt oss trofast helt siden ulykken. For meg er håpet synonymt med Daniel. Håpet, sammen med viljen til og ville ha et tilnærmet normalt liv, med de forutsetninger vi nå har, kan ingen ta i fra oss. Heller ikke livsgleden og vissheten om hva som betyr noe her i livet.

Vi har lært mye i 2011, både på godt og på vondt. Noen "overraskelser" har vært større enn andre, men gledene har vært større enn sorgene, tross alt. At Daniel er kommet dit han er nå, at vi har kommet dit vi er nå, er stort, og veier mer enn kampen vi har hatt for å komme hit. Jeg hadde gledelig gjort det igjen, og jeg er godt rustet til år 2012.

Jeg gleder meg til alle de gode stundene vi skal ha i år 2012, alle de gode og store opplevelsene vi har fremfor oss. At det blir enda bedre enn år 2011 er jeg ganske sikker på :)



Godt nyttår til dere alle ♥

8 kommentarer:

  1. Ønsker dere et riktig godt nyttår, og håper at det blir enda flere oppturer for dere i året som kommer. Dere er sterke og fantastiske alle fire :) Klem fra Stine :-)

    SvarSlett
  2. Ønsker dere alt godt i 2012. ha en strålende kveld.
    Klem fra Anine:)

    SvarSlett
  3. Godt nytt år!! Håper 2012 bringer glede og gode stunder!!

    SvarSlett
  4. Håper dere har hatt en god kveld.
    Det har vært så fint å få bli "kjent" med dere, ønsker dere alt godt for det nye året - håper 2012 bringer dere mange fine øyeblikk og gode overraskelser.
    God og varm klem fra Hanne:)

    SvarSlett
  5. Flott bilde av en glad gutt :-)
    Godt nyttår - måtte det bringe fremskritt og gode stunder. Håp er en sterk kraft - Daniel er en sterk gutt med en sterk familie rundt seg. Ønsker dere alt godt i det nye året.
    Go'klemmer

    SvarSlett
  6. Godt nyttår til dere også :)
    Håper dere har hatt en fin feiring idag og at dere får et supert år 2012 :)
    Daniel er en solstråle, han er så skjønn<3 det er storebror også :)
    Det er utroligt synd at skjønnasen Daniel skulle havne i den ulykken i den barnehagen, men sånn kan skje, man vet aldri hva som kan skje med noen av oss :/ Men Daniel smiler og ser fornødd ut på mesteparten av bildene jeg har sett<3 Han er heldige som har dere :D Klem fra en fast leser<3

    SvarSlett
  7. Ønsker dere et godt nytt år! Håper 2012 blir enda bedre enn 2011 :) Dere er en flott familie! :)

    SvarSlett
  8. Jeg heier på deg Daniel<3
    Takk for år 2011 gleder meg til dette året<3
    Du er snill søt og god Daniel<3
    Gla i deg Klem Amalie<3

    SvarSlett