onsdag 6. januar 2016

Godt nyttår :)

Godt nyttår alle sammen :)

Da er vi kommer til år 2016, nytt år med nye muligheter!
Jeg kan vel ikke skryte på meg at 2015 var et år der jeg blogget mye. Dessverre, for jeg skulle ønske jeg hadde gjort det. Men jeg regner med de fleste som følger oss, forstår at vi ikke akkurat får bedre tid med åra som går. Alt rundt Daniel tar mye tid, i tillegg prøver vi å ha litt fritid og familietid i tillegg til jobb (og skole!!), så da ble blogging vekkprioritert. I tillegg til de mange innlegga jeg har formet i hodet mitt, begynte jeg på noen her inne på bloggen også, men fikk aldri postet de. Sist jeg postet noe var i juni, så jeg får komme med en "kort" oppsummering fra sommeren , så får jeg ta høsten og vinteren i et eget blogginnlegg!! Håper dere er klar for masse bilder i hvertfall ;)

Sommeren 2015 ble veldig fin, med mange flotte opplevelser og kvalitetstid med familien. Godt er det, for det ble en tøff høst og vinter for oss!

Daniel er en stor Kaptein Sabeltann fan, så vi satte snuten mot Kristiansand i begynnelsen av juli. Vi overnattet på Nermo Hotell et par netter, og hadde en heldag på "Hunderfossen Familiepark" før vi kjørte videre til sjørøverhotellet "Abra Havn" ved Kristiansand Dyrepark. Der hadde vi booket tre netter. Og det angret vi virkelig ikke på! For en opplevelse, både for store og små!


Meget fornøyd Daniel :)


Skikkelig sjørøverstil på leilighetene :)

Hver morgen kommer "Den sorte Dame" inn og vekker alle i sjørøver landsbyen med sang, kanoner, skuespill og heising av flagg. For en opplevelse!! :)


Den sorte Dame kommer inn i Abra Havn! Stor stas!!


Trøtt fyr, som for fort ut av sengen denne morgenen ;)


"Hei og hå for et herlig liv!!"

Vi hadde forhåndskjøpt 3 dagers kombibillett til dyreparken og badeland, og forhåndsbooket Kaptein Sabeltann show med middag før og "Karius og Baktus" forestilling. Siste dagen oppgraderte vi billetten vår, slik at vi hadde fire dager til sammen i parken. Har du ledsagerbevis henter du ut billetter før du går inn i parken, der kan du også få armebånd for den funksjonshemmede slik en slipper å sta å i kø på feks karuseller, tur med Den sorte Dame og Hakkebakkskogen. Vi fant ikke ut dette før dag to, så man må spør betjeningen, det er ingen som "kaster det etter deg", selv om man må ha ledsager. Det hadde vært uaktuelt og stått i lange køer med Daniel, så det var gull verdt!


Den sorte Dame er klar for tokt! Vi fikk vært med på tokt noen ganger i løpet av de dagene vi var der ;)


Kardemomme by! Veldig koselig her :)
Vi kjøpte oss deilige bakevare hos bakeren :)

Dyreparken er stor. Og vi gikk og vi gikk ;) Mange av dyra var det vanskelig å få sett for Daniel, både fordi det var mye folk, vanskelig å få øye på dyra og det var høye gjerde enkelte plasser. Men noen av dyra fikk vi nærkontakt med, og det var veldig koselig :)

Aller stas for kjempen var nok alt som hadde med Kaptein Sabeltann å gjøre. Kaptein Sabeltann Showet kunne vi nok sett en gang til i løpet av dagene vi var der! Så bra var det!:) Daniel fikk kvilt litt på dagtid, siden det begynte kl 2300, og vi var ikke på hotellet igjen før i 1 tida. Men det gikk veldig bra!


Gutta er klare for show!!


Veldig spent Daniel :)


Magisk stemning :)

Etter tre flotte dager på sjørøverhotellet dro vi videre til en campingplass hvor vi hadde leid ei leilighet ei uke. Så da ble det litt roligere dager, litt sol og bad, fikk sett Kristiansand sentrum og fikk oss en flott båttur i skjærgården (anbefales!) Vi tok også dag 4 i parken, da konsentrerte vi oss om Badelandet.


Heldige med været! :) Ute og spaserer i sentrum!
Storbror tok med seg Daniel og spilte minigolf :)


Stor hoppematte på campingplassen :)


Flott båttur i skjærgården! :)


Klar for å teste ut noen sklier på badelandet!


I farta!!

Etter vi kom hjem fra Kristiansand fikk vi besøk av Magnus sin bror og familien! Kjempe kjekk uke hvor vi bla var på fisketur, dro til Valldalen og var på hytta, var på Olsokfeiring, grilla, var på klatreparken og sjekket ut Zakariasdemningen! Trenger vel ikke å si at vi savner gjengen i Sverige!

Ellers så gikk sommeren fort, mye dårlig vær, så da utnyttet vi maks fineværsdagene! I tillegg ble det endel turer i stallen, Atlanterhavsparken, kino osv sammen med assistentene.Vi har allerede lagt planer for sommeren 2016, og det blir en tur innom Kristiansand dyrepark og Kaptein Sabeltann denne sommeren også, men da blir det med fly! Så håper vi på noen uker i Sverige!

1 kommentar:

  1. Hørtes ut/ser ut så dere har hatt en koselig sommerferie. Daniel likte seg nok når han fikk sett kaptein Sabeltann live. :) Maange fine bilder. Dere har planer om å reise tilbake til Kristiansand dyrepark til sommeren igjen ja, kjekt for Danielen deres. Vi var også i dyreparken i Kristiansand 2015, vi var den første helga i august, da var der ikke stort sabeltann show, men der var sånne små sabeltann show. :) Å vi fikk være med på båttur med den sorte dame, å den andre båten. Gleder meg til å lese/få høre neste halvdel. :)
    Klem :)

    SvarSlett