Hvordan blir vårt nye hus?

Nå nærmer vi oss oppstart av påbggingen! Endelig!! Vi går fra og bo på 92 kvm, til nærmere 160 kvm (boareal) Det er vanskelig og forestille seg hvor bra det blir. Hjemmesituasjonen blir i hvertfall utrolig mye bedre for oss.

I 1 etg får Daniel får et eget, stort bad på 11,6 kvm (til sammenligning så er badet vårt nå på 4,5 kvm og ligger på 2 etg. Vi har måttet fjerne døra på dusjkabinettet for å i det hele tatt få inn dusjstolen, og stell foregår nede på stuen) Nybadet skal inneholde hev og senk badekar, dusj, hev og senk vask og stellebordet på 1,30 m, som vi nå har på stua.

Vegg i vegg med badet blir Daniels soverom, på 8 kvm. Ikke all verden, men han skal bare sove der inne. Det er plass til senga hans og et nattbord. Han er så liten enda, at han kommer til og sove oppe på samme etg som oss ei god stund fremover, det rommet er hakket mindre. Men når vi får tømt det litt, blir det plass til en lenestol. Den er sårt savnet. Så lenge Daniel sover oppe blir soverommet på 1 etg forhåpentligvis sanserom, om jeg får viljen min!

Vegg i vegg med soverommet til Daniel, kommer treningsrommet hans. Det er på 15,7 kvm. Der skal all trening foregå! Der blir selvsagt ei sittegruppe og TV der også.

Stue/kjøkken vi har nå på 1 etg på 28,5 kvm, blir bygd om til et stort kjøkken/allrom. Kjøkkenet kjøper vi på Ikea. Å få et kjøkken du slipper og sloss om plassen på, blir fantastisk godt. Vi er til tider tre voksne som oppholder oss på kjøkkendelen vi har nå, og det blir endel dytting..hehe ;)

Gangen vi har nede er på 9 kvm og er egentlig romslig. Den har reddet oss litt i denne tiden, da vi får oppbevart hjelpemidla til Daniel under trappa. Vi har nå tettet trappetrinna også, for å unngå alt det støvet som datt ned på hjelpemidla. Gjenstår enda litt arbeid på den trappa, men den blir vel ferdig en gang, den og ;)Og fin blir den også.

Ellers så har vi et vaskerom/toalett på rundt 4 kvm som skal gjøres om til toalett. Vegg i vegg med det vaskerommet ligger ei bod på 5,9 kvm, som vi skal gjør om til et praktisk vaskerom. Gulvet er allerede flislagt, og det er sluk der inne. Haugen av skitne og reine klær er konstant, og vi trenger et godt system for og få det unna. Nå står scrappepulten min og en masse rot der inne.

Går vi opp trappa til 2 etg kommer vi til en gang på 5,8 kvm. Det er der inngangen til påbygget kommer.

Vi har også badet vårt på 4,5 kvm der. Det må ha nytt dusjkabinett, men ellers blir det som før. Soverommet til Sebastian er på 10,4 kvm, og det blir også stående som det er. Vi fikk inn ei romslig skyvedørsgarderobe nå får få uker siden. Det hjalp litt på.

Soverommet vårt er på 10,9 kvm. Ikke det store, og vi må gjør om på innredningen der inne. Nå har vi ei 150 seng, som til tider må romme 4 mennesker. Daniel tar stor plass, med leiring og spastisk kropp. Så vi må ha ei større seng. I tillegg må vi inn med skyvedørsgarderobe her inne også. Men begge deler koster penger, og det mangler vi.

Daniel sitt sukkersøte soverom er på 7,1 kvm. Lyseblå tapet med hjerter og skyer, Ole Brumm rullgardiner, og med hentedressen hengende på veggen. Det forblir sukkersøt ei stund fremover :) Kjent og trygt ♥

På nydelen er stua vår på 23,5 kvm og ei bod på 6,3 kvm. Det blir høyt under taket her. Det blir kjempe fint, og en får følelsen av at det er større enn det er. Boda skal bli mitt etterlengta scrapperom/kontor.

Slik ser huset vårt ut nå :)Det er en tomannsbolig, den nærmeste delen er vår! Så det blir nesten seende ut som en tremannsbolig nå tilbygget er ferdig. Leikehytta blir nå brukt til oppbevaring. Uttenfor skal vi bygge en stor terasse. Det skal selvsagt være utgang fra treningsrommet til Daniel og!