Daniel på 13 år trenger flere superassistenter!

Liker du å jobbe med mennesker, er morsom, stabil og engasjert? Da er dette jobben for deg! 

Daniel har en ervervet hjerneskade og trenger hjelp til alt i hverdagen. Han har derfor behov for assistanse både på dagtid på skolen/i hjemmet, på ettermiddager/kveld, helger og et par netter hver tredje helg.

Hovedoppgaven din er å ha Daniel i fokus når du er på jobb. Når man trenger assistanse til alt, trenger man også oppmerksomme assistenter. Han kommuniserer med symbol, øyestyrt talemaskin og kroppsspråk. Så det er en forutsetning at du er interessert i å lære hans måte å kommunisere på, og er aktiv i kommunikasjon, og «gir av deg selv».

Han er en livsglad gutt, med fantastisk humør, og latteren sitter løst her hjemme. Han liker godt å være aktiv, dra på utflukter og finne på aktiviteter hjemme. Men har også noen viktige daglige rutiner som han trenger assistanse til:
 • Stellsituasjoner 
• Måltid 
• Fysioterapi og trening. 

Du vil få god opplæring av oss foreldre og fysioterapeut. 

Det er viktig at du: 
-Er i god fysisk form. 
-Har førerkort, da du må kjøre han på skolen og ulike aktiviteter. 
-Snakker flytende norsk eller svensk, pga utfordringer innen kommunikasjon. 
-Har muligheter til å jobbe mye fremover, da vi har to vikariater på 100% ledig. De kan deles opp i mindre stillinger om det er ønskelig. I tillegg ønsker vi etter hvert at noen kan jobbe et par netter hver tredje helg. 
Vi har også behov for tilkallingsvikarer. 

Vi holder intervju fortløpende, referanser er ønskelig. Det er bare de som blir kallet inn på intervju som mottar svar. Skriftlig søknad sendes til: Karina-mag@hotmail.com 

Gleder meg til å høre fra deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar