lørdag 13. april 2013

Bursdagsgutt! :)

Tirsdag fylte Daniel hele 6 år! Vi begynner å blir vant med alternative bursdagsfeiringer. 4 års dagen ble feiret på sykehuset, 5 års dagen kom midt i utbyggingen, og 6 års dagen ble altså feiret her på PTØ senteret på Hamar! Pappa og Sebastian var hjemme i Ålesund denne uken, så de var virkelig savnet. Men vi er jo ikke akkurat alene her på senteret, så det ble ei super feiring. I tillegg var Maylinn (assistenten) her! Og vi fikk en veldig bra dag med mange presanger, bursdagssanger, mye oppmerksomhet på treningen og ei nydelig kake laget av Oskar og hans pedagog!


Gave fra mamma, pappa og storebror!


Spillet "Den lille larven aldrimett". Jeg skal lage det til så han får spille det på den bryterstyrte spillsnurren han har :)


Kort i posten fra tante Marianne og familien, mormor og onkel Mads! DET var stas det!


Selv om man har bursdag så må man trene! Daniel er blitt veldig flink til å ligge på magen! Det trener han på hver dag!:)


Maleprosjekt!


Daniel skal være lokomotivfører!


De to andre barna på gruppa satt i vognene, Daniel var så heldig å få dette i bursdagsgave! Fint minne! ♥


Daniel knekte fort koden på hvordan man kommer seg fremover på dette brettet! :) Kjempe flink!


Bursdagssamling med gruppa! :)


Trene på å blåse ut lyset! Daniel trener hver dag på å blåse!


Glad bursdagsgutt ♥


Bursdagssang og nydelig kake fra Oskar og pedagogen! Daniel og mammaen ble veeeldig glad ♥

To uker her på PTØ senteret har gått veldig fort! Snart er vi klar for siste uka med trening her for denne gangen, og gleder oss stort til å komme hjem! ♥ Men først er det helg! Storebror og pappa kommer om en times tid, og vi gleder oss veldig! God helg alle sammen :)

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar