søndag 19. mai 2013

Såpeboblesverd og sirkus!

Det er solrike dager i Ålesund! Vi nyter det som bare det. Vi elsker alt med våren og sommeren, foruten om pollen og flyvende insekter. Daniel sliter med pollenallergi. Vi fikk byttet ut Zyrtec med Aerius nå i uken, Zyrtec ble han veldig trøtt av. Håper fysio og spesped merker forskjell etter byttet. Øynene renner og er konstant røde og smale, nesen er tett. Storm har varslet om kraftig spredning av pollen disse dagene, og det har Daniel virkelig fått kjenne på kroppen. Men han takler det, som alt annet, som en kjempe. Heldige er de som kan klø seg i øynene, og snyte nesen sin, men han er en tålmodig sjel, heldigvis!

Vepser og fluer har Daniel skikkelig angst for. Og hvem hadde ikke fått det om man ikke klarte å veive de bort, eller springe om man måtte det. Her en dag da han var hjemme sammen med assistenten, hylte Daniel i 30 min pga ei flue på rommet. Så det blir endel angst trening ute. For det flyr jo forbi ett eller annet i ny og ne!

I går fikk Daniel lunsj ute, og det har vi virkelig savnet. Før spiste han nok mer mat ute enn inne. Så vi håper vi får til flere måltid ute fremover. Vi fant frem ene bursdagsgaven hans etter maten. Det fine med å ha bursdag i april er jo at man kan ønske seg litt leker til uteaktiviteter. Vi må jo være kreative, for det er mye Daniel ikke får glede av lengre, men denne her er midt i blinken, både for funksjonsfriske og funksjonshemmede!


Såpeboblesverd!! Noen av dere har kanskje sett den nye "Karsten og Petra" filmen som gikk på kino for litt siden, og husker de kjempe såpeboblene de leket med på barnehagen?


Og de ble stoore :) Daniel syntes det var kjempe gøy! Såpebobler er alltid en hitt!


Kjempe flotte såpebobler! (Ble litt bekymret for naboens klær som hang på tørk.. men jeg tror de slapp unna.. ;)


Og høyt fløy de og!

På ettermiddagen var vi på sirkus! Daniel hadde aldri vært på sirkus før, så han syntes selvsagt det var spennende! Mange høye lyder, og endel spasmer, men gråt da vi dro hjem ;) Det er et sikkert tegn på at han vil mer!


Sitter trygt på mammas fang og ser kameler på nært hold!


Fornøyd storebror da vi var ute og hilste på dyra i pausen!


Og Daniel var passe fornøyd han også ;)

Vi har hatt en herlig dag i dag også, men mer om det i morgen!!

Klem Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Huff, pollenallergi er ikke ikke noe særlig og spesielt når en ikke kan klø eller snyte seg selv vil jeg tro at det er forferdelig frustrerende. Håper Aerius fungerer godt:) Såpeboblesverd er stilige greier, vi knakk vårt i fjor - jeg hadde helt glemt det men det hadde ikke A;) Må en tur inn på Moa i uka som kommer tror jeg!

    Ha ei fortsatt fin pinsehelg, like fint i dag også så her er det bare å komme seg ut.
    Varm klem
    Hanne:)

    SvarSlett