onsdag 11. juni 2014

Massasje :)

Det nærmer seg en måned siden oppholdet vårt på Klinikk for Alle! Vi har virkelig hatt fult opp den siste mnd; Jeg og Magnus tok oss en romantisk tur til Roma uka etter vi var på nevrosenteret, det gjorde virkelig godt med en ferie med bare oss to ♥ Så kom vi hjem til ei uke med mye jobbing og avtaler før vi dro til Hamar, hvor vi er nå. Føler vi ikke har vært hjemme på lenge! Så nå blir det veldig godt å dra hjem på fredag, hjem til storebror og hjem til rutiner. Jeg har egentlig fylt opp kalenderdagene med møter og avtaler hele neste uke også, men så er det jo skoleferie, og det nærmer seg ferie for de fleste som vil ha oss inn på diverse oppfølginger, så det ser vi frem mot!

Før vi dro til Hamar fikk vi massasje apparatet vi bestilte etter oppholdet vårt på Klinikk for Alle, i posten. Vi likte så godt det de hadde der, så da bestilte jeg samme type. Det er jo ikke bare Daniel som får nytte av det ;)Daniel får massasje av assistenten eller oss nesten daglig. Dette er massasje vi har lært her på PTØ-senteret, av hele kroppen, med en beroligende olje. Fysioterapeutene på Klinikk for Alle, Kim og Silje, var opptatt av massasjen ved fremme ved skuldrer, og mellom skulderblad og ryggmarg, for å stimulere han til å sitte riktig med overkroppen. Samme massasjeøvelsene ville konuktoren her på PTØ senteret at vi gjorde etter å ha sett han jobbe på treningsalen noen dager. Så da blir både massasje med olje og med apparat lagt inn på dagsplanen til Daniel! Vi ble også anbefalt behandlinger hos massør, så det er nok noe vi absolutt kommer til å vurdere. Daniel er så stiv og bruker musklene sine konstant, så dette er virkelig noe han har stor nytte av.

I tillegg til massasje mellom skulderblad og ved skuldrer med massasjeapparatet, får han massasje på bakside legger og bakside overarmer.Så da håper jeg vi kommer inn i ei god rutine med øyetrening og massasje igjen :)1 kommentar:

  1. Dere er fantastiske slik dere følger opp Daniel, helt utrolige foreldre! Daniel er heldig som har dere! Klem fra Bente

    SvarSlett