fredag 14. desember 2012

Dette rakk vi også i løpet av uken!

Og lage julekalender til en 11 år gammel gutt, og en gutt med ei stor funksjonshemming, er ei utfordring, og det kan fort bli dyrt. Vi tar ikke helt av, så guttene får gave annen hver dag, noe de er veldig fornøyd med heldigvis. Vi har også lagt inn endel koselige aktiviteter, som vi likevel hadde gjort nå i desember. Onsdag var det pynting av pepperkakehus som var dagens kalenderluke.


En spent liten gutt ♥


Pappa puttet seigmenn i handa, og Daniel var kjempe flink til og strekke ut armen for og plassere seigmannen på pepperkakehuset! Og veldig konsentrert ;)


Og stolt ♥

I går var vi invitert på Lucia frokost på barnehagen til Daniel, de hadde laget nydlige lussekatter, og barna var rørende søte og flinke ♥ Og siden jeg er så heldig og jobbe i barnehage selv også, så fikk jeg dobbelt porsjon Luciafeiring i går!


Tante bærte Daniel da de gikk tog!


Nydligste Luciagutten min ♥ Han var i strålende humør, og var opptatt med og fortelle noe her ;)

I går kveld var vi på "Pulverheksa og Julenissen"! Hele familien dro sammen med tante Marianne sin familie. Veldig kjekt, til tross for to veeldig trøtte foreldre ;) Jeg har det med og ta meg en powernap når jeg er på kino for tiden, og vist nok når jeg er på teater også. Spiller ikke noen rolle hvor bra filmen, eller teaterstykket er! Magnus er ikke bedre han heller.. faktisk var Daniel den eneste i vår lille familie som var våken under hele teaterstykket i går! For Sebastian var vist også ganske sliten etter en aktiv dag på skolen!
De som har fulgt oss lenge her inne husker kanskje vi var på både "Pippi feirer jul" og "Putti Plutti Pott" i fjor. I år hadde ei snill sjel skaffet oss "Pulverheksa og julenissen" boka, så vi fikk forberede Daniel litt med historien på forhånd. Og det har virkelig skjedd store forandringer på 1 år for Daniel. Han var spastisk under forestillingen i går også, men mye mindre enn i fjor. Og han taklet timene etter forestillingen også mye bedre. Han hadde et par oppvåkninger i natt, men jeg tror det var pga en tett nese, og ikke fordi kroppen hans fortsatt jobbet med alle inntrykka. Det er godt og se at Daniel tåler mer enn han gjorde for to år siden og for ett år siden ♥ Kanskje julaften i år også blir litt mindre spastisk enn i fjor! ♥ Håper ♥


Her får alle julegaver med julenissen ♥


Daniel veldig fornøyd med kvelden :)


Storebror ville også være nisse :)


Gutta Boyz!

I dag skal Daniel på rtg av bekkkenet sitt, så tar vi ei velfortjent pause i helgen. Det har virkelig gått i ett litt for lenge kjenner jeg på kroppen. Neste uke tror jeg ikke vi har så mange planer forutenom en Botox kontroll på barnehabiliteringen.

Håper alle våre lesere får ei riktig god helg!

Klem Karina og Daniel

4 kommentarer:

 1. For noen fantastiske sjarmører du har! Og det blikket Daniel har da tanta bærer han i toget.. priceless :)
  Men jeg må le litt, når jeg ser for meg hele familien sovende under forestillingen! Haha.. for et bilde:p
  Ha en riktig god førjulstid! ;)

  SvarSlett
 2. hehe :) Ja, det er lov og le!! Ler litt selv jeg :p

  Takk for det Trollemor! Håper dere har ei fin førjulstid dere også :)

  SvarSlett
 3. Nydelige nissegutter:):)
  Kjenner til den powernappen. Tror det er vanlig blant oss foreldre med barn med spesielle behov :-D

  SvarSlett
 4. Hei kjære Karina.
  Innom for å ønske deg og den fine familien din ei riktig god jul,
  varme klemmer:)

  SvarSlett