onsdag 26. desember 2012

Vår herlige julaften ♥

I disse høytidsdager blir man jo alltid ekstra tankefull. Jeg må bare få si hvor takknemlig vi er for og ha Daniel hos oss fremdeles, vi vet hvor nære vi var og miste han.Selv om livet virkelig tok en ny vending, har vi fortsatt hverandre. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det hadde vært uten Daniel. Vil ikke forestille meg. Trenger ikke å forestille meg.

Daniel har vokst mye det siste året. Daniel har blitt en enda tryggere gutt, vi har blitt enda bedre kjent med han, og vi rundt han er tryggere på han og de signala han sender oss. Og jeg vet at jeg om ett år, kan si til dere at Daniel har oppnådd enda flere fremskritt.

Det er ikke alle som er like heldige som oss.

Så over til vår feiring av julaften!

Endelig var dagen her! SOM vi hadde gledet oss, både store og små! Lillejulaften brukte vi på og rydde, pynte juletreet (som kom i hus samme dag, viktig og ikke være tidlig ute med sånt ;), lage desserten til den o`store dagen, se på "Kvelden før kvelden", pakke inn siste rest av gaver osv osv. Slik at julaften kunne bli perfekt!

To glade barn våknet av meg i 9 tiden ;) Julenissen hadde vært på besøk i løpet av natten og hengt opp julestrømpe til barna, pyntet juletreet med julesnop og lagt igjen noen gaver, selvsagt fra fra selveste Nissen.

Side klokken var ganske mye fikk guttene ta en titt i julestrømpen, mens Daniel fikk medisin og frokost. Men ellers så hadde jeg lovet Sebastian at Daniel ikke skulle opp og gå osv på julaften. Total avslapping på hele gjengen med andre ord ;)


Nissegutten vår med julestrømpa si :)


Fornøyd sa du?


Storebror er veldig fornøyd med årets julestrømpe :)


Godguttane mine! ♥


Daniel synes storebror er veeeldig snill som tuller sånn med han!!


Daniel sine nissegaver!


Daniel venter på storinnrykk!Tror ikke jeg har rukket og vist frem så mye av huset enda jeg.. er tross alt bare 6 mnd siden det var ferdig her ;) Men her får dere jo sett litt av stuen vår da :)Vi har det veldig koselig!

Vi inviterte mamma og broren min, søstra mi og samboeren med 3 barn på julemiddag. Så Daniel og storebror ventet og ventet på at de skulle komme. Heldigvis kunne vi kose oss med "Tre nøtter til Askepott", besøk av venninnen min og samboeren og selvsagt "Minecraft" for Sebastian sin del (ingen dag uten..) så tiden gikk litt fortere! Da de endelig hadde kommet i hus, og det var stormende jubel her hjemme, fikk vi et uventet besøk av selveste Nissen!


Verdens beste nisse!


Gave til storebror fra Nissen!


Stas og få klem med selveste nissen altså!!


Daniel og Eric fikk parfyme med nissen, her får Daniel en spray av tante..Tror Daniel var ganske så fornøyd ja! ;)

Julemiddagen sto Magnus for, og den ble meget god. Pinnekjøtt, pølser, vigramør, poteter, kålrabistappe, surkål og rødkål. Desserten laget jeg; Panna Cotta med hvit sjokolade og bringebærcoulis. Første gang jeg laget det, og det blir ikke siste ;)Også var det tid for pakker! Besøket vårt dro i 21 tida, da var Daniel ganske sliten og koblet egentlig helt ut. Så fikk Daniel på seg nattpysjen og åpnet noe gaver og ble lagt i 22 tida. Han sovnet da hodet fant hodeputen. Resten av gavene pakket Daniel opp i dag! De fikk utrolig flotte gaver begge to, og har mye og fylle tiden med i dagene fremover!


To kjekke gutter i finstasen! ♥

Nå i romjula skal vi prøve og få slappet av litt. Og gjort det vi aldri har tid til til hverdags! Det har som sagt ikke blitt for mye av det de siste månendene. Torsdag og fredag skal Daniel på barnehagen, det er den eneste avlastningen vi har i ferien, og vi kan sette av litt tid på bare meg og Magnus, og på bare Sebastian. Men det er deilig og ikke ha noen planer! Ingenting vi må rekke, møter, konsultasjoner, lekser, slipper og ha vekkerklokken på kl 6, Daniel får late morgener,noe han har så godt av, storebror slipper maset mitt og at NÅ må han stå opp.. osv osv ;)

Vi ønsker alle våre lesere ei riktig god jul. Håper den er fylt med glede, ro og takknemlighet♥


Goood jul!!!

1 kommentar:

  1. Høres ut som en super julaften:):)
    Håper dere får noen to herlige dager med avlastning. :)
    Ha ei strålende romjul videre.
    God klem:)

    SvarSlett