fredag 29. mars 2013

Tur på Tuneset!

I dag våknet vi til strålende sol (både inne og ute egentlig), og vi har fått koset oss ute noen timer, i tillegg til at Daniel både har vært oppe og stått, og gått. Daniel sliter med å legge vekt på ene foten når han går med hjelp av oss, så vi er redd han har fått en eller annen betennelse en plass. Ikke så lett å finne ut av når han ikke kan fortelle oss hvor han har vondt, men vi har gjettet oss til sånt før, så vi får satse på vi gjør det denne gangen her og!


Oppe og står på morrakvisten! :) Flinkingen!

Vi var ute og syklet ei stund i gata før lunsj, og etter lunsj tok vi turen til turstien på Tuneset. Snilleste onkel Mads ble med, og Daniel var veldig fornøyd med det. Storebror ble hjemme, gnagsår fra i går ;)

Det var endel snø på enkelte stier, og siden Daniel ikke har den beste hodekonrollen, prøvde vi å holdt oss unna for mye "hompetittenteia". Men vi skal tilbake og utforske litt mer når snøen har smeltet! Det var i hvertfall en kjempe flott tur!


På tur i permobilen på Tuneset.


Greit å få testet ut permobilen i litt ulikt terreng! Her var det bratt!

Onkel Mads ble med oss hjem, og siden han ikke hadde sett hvor flink Daniel var til å sykle, ble det enda en sykkeltur i gata, mens Magnus laget middag til hele gjengen!

Etter middagen fikk Daniel slappe litt av på matta på treningsrommet, greit å strekke litt på kroppen. Men han hadde ingen planer om å ligge stille i dag ;) Veldig gøy at han er så aktiv på matta, og han blir jo så fornøyd selv også!


Ganske så aktiv på matta, og plutselig lå han slik :)

Nå er det avslapping i sofaen, så er vi klar for en ny solskinnsdag i morgen! Vi nyter det å ha fri sammen og faktisk ha tid til å LEVE!!

Klem Karina og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar