mandag 4. mars 2013

Talking Tom 2

Fredag fikk jeg tips av spesialpedagogen på hjelpemiddelsentralen, om en app til iPad`en til Daniel, der han kan trene turtaking! Det har vi trenet på så lenge jeg kan huske, og han er ganske god. Med denne app`en blir det også gøy! Daniel har også blitt veldig flink til og si hei, og prøver å herme! Og det får han jo høre selv når han bruker denne!

Den har jo endel morsomme effekter i tillegg, som gjør den enda mer interessant, en hund som promper, katten som hopper opp i tak kronen.. osv! Storebror var kjapp med og laste den ned på iPod`en sin! Vi fant selvsagt flere lignende app`er i samme sjanger, så vi har hatt det morsomt i helgen!:)


Daniel koser seg med å prate, for så og høre hva han sier!

Siden så mange har spurt om film, så har jeg endelig funnet ut av det tror jeg! Og siden vi har litt og ta igjen, så ble den på noen minutter ;) Ikke lett og moderere seg, når man først begynner og filme.. Filmen er fra fredagskvelden!Herlige Daniel`en vår! ♥

13 kommentarer:

 1. Herlige Daniel'en deres ♥ så flink han er!

  SvarSlett
 2. For en herlig filmsnutt! Man blir virkelig glad langt inni sjelen når man ser på flotte Daniel!!

  SvarSlett
 3. Herlige Daniel ! <3 kjempe flink er han!

  SvarSlett
 4. Så herlig video. Og så flott og se at han smiler og ler! :-)

  SvarSlett
 5. Herlig liten gutt med humoristisk sans.

  SvarSlett
 6. Å så fantastisk - klarte ikke la være å felle noen tårere her. Han er bare så nydelig Karina:)
  Anne Bjørg

  SvarSlett
 7. For en herlig film! Og nydelig gutt! Jeg smilte gjennom hele filmen! Det "kattekreket" er en hit her hos oss også, både Tiåringen og toåringen digger katta! Vi var i Tyrkia i sommer, og kom over en Talking Tom figur, som fungerer på samme måte, gjentar alt du sier! Den ble selvfølgelig med hjem.. :-) eldstemann elsker å gjemme den når mormor kommer på besøk, slik at katta gjentar alt hun sier, mens hun leter febrilsk etter den, og guttungen står i en annen ende av rommet og ler seg skakk.. :-p takk for at du deler livet deres med oss, det er en fantastisk blogg som jeg har stor glede av å følge med på!
  Ingeborg!

  SvarSlett
 8. Fantastisk herlig! Nydelig gutt dere har altså! :D Og så flink til å prate :)

  SvarSlett
 9. Veldig fin blogg du har! Jeg følger med på kampen dere har! Jeg vil bare si at det er dumt at du har copycatsperre på bloggen din. Om jeg vil inn på en link fra en blogg, tar jeg ofte og høyreklikker for å se på den andre siden fra en ny fane, og det går ikke an hos dere. -Agata

  SvarSlett
 10. Han er så nydelig, Karina :-) talking tom er en super hit her hjemme også :-) måtte felle noen tårer, dere har en fantastisk nydelig gutt!

  SvarSlett
 11. Åh, for en herlig video! <3
  Vi måtte laste ned den katten vi og, stor hit!

  SvarSlett