søndag 23. juni 2013

"Foreldre og barn" artikkelen

For noen uker siden kunne du lese om Daniel og oss i magasinet "Foreldre og barn", artikkelen ligger nå ute på klikk.no. Trykk HER, så kommer du direkte til linken!

Fra sommerfesten vi hadde i gata på tirsdag! Ha ei fin Sankthansfeiring alle sammen :)

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

 1. Hei på dere! Nydelig familie du har:) Smelta helt av lille Daniel. Kjenner meg godt igjen i mye av det dere går gjennom. Har en liten fighter selv her hjemme. Det er svært mye mer å gjøre enn å ta seg av barna, og det er viktig å sette fokus på. Det syns jeg dere gjorde med artikkelen.

  Bestille og hente utstyr, sørge for at alle instanser i kommunen følger opp det de skal, Krangle med NAV om alt som skal tilrettelegges, klage på vedtak, møter og atter møter, passe på at alle resepter er oppdaterte, sykehusopphold og kontroller, så skal hjelpemidler tilpasses for personlig bruk, søsken skal ivaretas og huset må være super organisert for at man skal ha kontroll på alt utstyr. Tunge løft og rygg som en 80 åring i ung alder. Huset må vaskes så godt som hver dag for å unngå for mye bakterier.
  Og lista er uendelig mye lenger.
  Det går umulig an å beskrive til en utenforstående hvor mye arbeid det faktisk er.
  Men så får man jo masse igjen for det. Og når folk sier "jeg fatter ikke hvordan dere klarer det:" så er det egentlig litt rart. Må man så må man, og når det gjelder dine egne barn så får foreldre uante krefter og evner.
  Så high five til dere fra oss!

  SvarSlett
 2. Gråt for denne vakre gutten deres da eg leste dette. Dere er ein fanastisk famile som fortjener all den støtte som er mulig og gi dere. Eg ber for deres kjære skatt Daniel. Eg har selv 3 barn. Kjente ein sorg og frustrasjon og sinne over at dette kunne skje. Eg er sikker i min tro på at Gud kan helbrede og hjelpe Daniel. Gud velsigne dere og deres fantastiske familie <3

  SvarSlett