fredag 27. september 2013

Restriksjonene på Comford Shild Barrierekluter.

For de som venter på tilbakemelding ang restriksjonene på Comford Shield Barrierekluter, så inntrer den 1 oktober. Dette blir ikke sett på som en våtserviett men en barriereklut, i stedenfor barrierekrem. Og det er nok med en om dagen til det formålet. Derfor er det vi foreldre som må stå for utgiftene for våtservietter, til tross for at det i mine øyner er et inkontinens utstyr. Det er vist ikke alle som er enige i at det er det ;) Daniel betaler rundt 100 000 i skatt hvert år, (og vi foreldre betaler jo også vår del) så at vi skal måtte betale for nødvendig inkontinens utstyr, blir helt feil. Å bruke våtservietter beregnet på babyer er heller ikke noen god løsning, så da ender det med at vi må kjøpe Tena sine våtservietter.
Det var lite forståelse å hente fra helsedirektoratet i hvertfall. Litt småfrekk dame på tlf, som ikke hadde noe sympati over de store utgiftene vi nå må ut med. Og ho kunne ikke gjøre noe med denne saken!(gjenganger! Og hadde ikke forventet meg noe annet! Er som regel vi foreldre som må få ting til å skje!)

Ut på tur, aldri sur! Et par bilder fra stellsituasjoner når vi er på farta! Kjekt å skifte bæsjebleie der uten våtservietter! Siste bildet ble litt dårlig, for jeg kunne ikke slippe stellebordet i frykt for at det ville knekke!

Daniel har blitt lang :)

Og litt for tung for enkelte stellebord..

Vi har hatt tre fine uker i Hamar! Jeg kommer med et innlegg og (litt?) bilder, i løpet av helgen! Er så kjekt å se fremgang, og veldig kjekt når også de som trener han ser det! Kjempen min! Er så kjekt å se tilbake et år, og se hvor langt han har nådd, både fysisk og mentalt. ♥
Vi har hatt ei intens uke etter vi kom hjem. Mange møter/konsultasjoner, styr med hjelpemiddel, jobb selvsagt, og masse annet! Blir aldri helt vant med det! Men det er jo for ei god sak, så det er bare å stå på ;)


Daniel liker veldig godt å trene sammen med de andre barna på gruppa :)

Ha en fin fredag alle sammen :)

Klem Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Nydelig gutt i godt humør:) Helt rystet etter å ha lest forrige innlegg så er det deilig å se det smilet :)
    Det er skremmende at vi sender barna i barnehagen der de må ta ansvar for seg selv. I arbeidslivet er det jo mye tryggere å være. Skjer det noe på en arbeidsplass så kan jeg garantere at noen blir holdt ansvarlig for eventuelle mangler og svikt.

    SvarSlett