fredag 2. januar 2015

År 2015! Med blanke ark..

Det er torsdag 1 januar 2015 (Det var i hvertfall det da jeg startet å skirve blogginnlegget..) Den første dagen i et helt nytt år er snart over! Hverdagen nærmer seg sakte men sikkert, men vår lille familie på fire har fremdeles hele helgen på å forberede oss. For man må virkelig psyke seg litt opp etter en lang juleferie! Ingen av oss føler oss klar for skole eller jobb! Det har vært late morgener, for selv om en av oss voksne er oppe og gir medisin og snur om morgenen, liker Daniel å ligge litt når han kan. Og det har han fått gjort hele ferien sin! Han nyter å kunne få frokost på sengen, og han nyter å ha mamma og pappa hjemme hele dagen! Daniel er en livsnyter, og han vet hva som betyr noe her i verden! Mamma, pappa og storebror står øverst på den listen! Ja, vist synes han det er kjekt å være sammen med andre også, og vi hadde ikke klart oss uten, men han ønsker jo mest av alt å være sammen med familien sin. Og det har han nå i jula ♥


I romjula var vi på hytta i Valldal! Herlig med masse snø og skikkelig julestemning! Her er vi i lysløypa. Jeg har akkurat gått på langrenn og pappa og Daniel har koset seg med tur i kjelken! Må legge til at det er år og dag siden jeg gikk på ski sist (muligens hele 14 år!! :O ), men nå planlegger vi innkjøp av langrennski til hele familien ;) Jeg har vokst opp med slalomski på beina, men bekkenløsningen jeg fikk etter Sebastian ble født, har dessverre forhindret meg til slike sprell.


Superkoselig kveld i lysløypa sammen med resten av familien! Pulkdraget til kjelken lå igjen hjemme, så det må testes ut neste gang!


Avslutter med varm kakao :)

Vi merker på hele han at det er ferie. Kroppen hans girer ned og spasmene er ikke så sterke. Han gråt i kirka siste skoledag, juleforberedelser i desember er koselig, men også slitsomt. Så da sa han stopp, han var klar for ferie! Daniel er ikke den som har fravær fra skolen, foruten om de planlagte PTØ-oppholda og konsultasjoner og tilpasninger som må gjøres i skoletiden (vi prøver å få det som går etter skoletid). Så at han trenger å få hentet seg inn, er ikke rart. Kjempen vår ♥


En kveld inviterte vi til tacokveld og pepperkakehuspynting, og det var virkelig koselig! :) Takk for en kjekk kveld Frida, Anette og Andrea ♥


Daniel er en stor "fan" av julenissen, og var svært fornøyd med at han dukket opp på julaften ♥

Men på mandag er vi klare for hverdagen igjen, med de gleder og utfordringer den byr på. Jeg har sluttet og håpe og tro at det blir mindre møter, konsultasjoner og tilpasninger, sannheten er at de bare øker på. Men alle møter, tilpasninger og konsultasjoner er kjempe viktige for at alt skal fungere rundt oss og for at Daniel skal ha det mest mulig, så selv om vi til tider kan bli lei (!!), så er det en viktig del av livet vårt nå. Som vi ikke kan være foruten!

Men vi har en tanke om at år 2015 skal bli et godt år, vi skal ta vare på øyeblikka, og prøve og stresse ned. Vi har hatt fire intensive år, og det merkes på kroppen. Det blir tyngre og tyngre å komme seg etter perioder som er belastende. Men tiltak er satt igang, og allerede i januar skal jeg på en fagdag i regi av Ålesund kommune, om "Stressmestring". Tenker det er en plass og begynne! Jeg skal også utfordre meg selv til å lære meg å slappe av ;) For det er jeg rett og slett skikkelig dårlig på! Kroppen min har jobbet på høygir i alt for mange år, og da må man lære seg hvordan man girer ned igjen! Noen av de viktigste nyttårsønskene mine i år er svært egoistiske. Dere vet alle hva som ALLTID er nr 1 hos oss, og at vi alltid har langsiktige mål og håper på en lettere hverdag, uten at jeg må gå nærmere inn på det. For å takle hverdagen må man også prioritere seg selv og den bedre halvdelen! Det er ofte lett å glemme for alle og en hver, og kanskje ekstra lett for oss med barn som krever mer enn gjennomsnittet!


Livet er herlig, dere ♥


Lykken er å bli kastet i snøen av mamma ♥

Jeg kan røpe at et av nyttårsønskene mine er å få blogget mer enn jeg har gjort i år 2014. Det har virkelig vært et travelt år, og det er lett å komme inn i ei bloggtørke om man ikke jevnlig oppdaterer. Og innleggene jeg skriver tar gjerne litt tid å få ned på papiret. Ofte hoper det seg opp med alt jeg har lyst og fortelle dere, også ender det opp med at jeg ikke forteller noe i stedet.. Og det er enklere å slenge ut et bilde eller en statusoppdatering på face eller insta. Men målet med denne bloggen var jo å dekke litt av behovet jeg lette etter da ulykken var ute, så da starter vi med blanke ark i år 2015, og håper på at jeg kan få dekt skrivekløen min, og kanskje hjelpe noen som en fin bonus!

Så da håper jeg at dere som fortsatt ikke har gitt opp at jeg skal oppdatere her inne, noen av våre faste følgere som har falt fra og kanskje noen nye lesere også, vil følge oss i år 2015!


Godt Nytt År alle sammen :)

7 kommentarer:

 1. Eg følger dere videre i alle fall. :)
  Godt nytt år til dere også.

  SvarSlett
 2. Ønsker dere virkelig et godt nyttår :)
  Klem
  Ellen S

  SvarSlett
 3. Koselig å høre fra deg igjen:) Jeg følger bloggen din :)

  SvarSlett
 4. Fint å lese. Håper at han i år lærer å gå.
  Kan du lese min blogg som heter ingveids.blogspot.no? Jeg har ingen medlemmene.

  SvarSlett
 5. Så mange fine bilder! Ser at Daniel har storkost seg i ferien, fine gutten!
  Godt nyttår til hele familien! Klem

  SvarSlett
 6. Må bare si det; på det bildet av Daniel og deg, der vises det så tydelig at storebror ligner veldig på deg! Mens Daniel, han er som snytt ut av nesa på faren sin - det har jeg alltid syntes:) Med forbehold om at jeg ikke kjenner dere, da. For de som gjør det, er gutta sikkert en god blanding av dere begge:) Godt nytt år! Det er så morsomt å se/lese om alle fremskritt Daniel gjør, så at innsatsen deres gir resultater er det ingen tvil om!

  SvarSlett