mandag 25. mai 2015

Det er lett å glemme at de dagene som går, er livet!

Da er vi her igjen, på PTØ-senteret i Hamar. Magnus, Daniel og assistenten dro mandag for ei uke siden, så kom jeg etter med tog, fredag. Daniel har fått masse skryt denne første uken, det er kjekt å høre at det går fremover. Sakte men sikkert! Han hadde bla sittet selv uten støtte i hele tre minutter! Og hodekontrollen er blitt bedre! Flinkeste Kjempen vår!

Det var ikke akkurat dette livet jeg så for meg, ei mai-natt for 5 år siden. Om man bare kunne spolt tida tilbake. Da hadde jeg ikke sittet her i dag. Jeg hadde foretrukket det andre livet sammen med Daniel fremfor dette, det skjønner vel alle og en hver. Dog, jeg sitter på en enorm kunnskap jeg aldri hadde opparbeidet meg i mitt A4 liv, både på godt og på vondt. Jeg bærer på en enorm takknemlighet overfor at jeg får sitte her og vente på at klokken blir 00.30, så jeg får gitt Daniel medisinen som han er helt avhengig av for å fungere som han gjør, skifte bæsjebleien, som endelig kom fordi han fikk slappet av i senga, ristet på puten og snudd den, slik det ikke er vått og klumpete under hodet, snudd han og leiret han slik han ligger godt noen timer til. Og sist, men ikke minst, gitt han den klemmen og det kysset, og hvisket hvor glad jeg er i han.

Selv hvor lei man kan bli av de daglige rutinene som må gjøres, dag ut og dag inn, så blir jeg alltid glad når jeg får gjort denne natt-rutinen for Daniel. Jeg gjør det med den største glede! Han er bare verdens godeste, lille skapning som ligger der, så avhengige av oss, og vi så avhengig av han. Det er ikke vanskelig å finne gode og fine øyeblikk i hverdagen sammen med Daniel ♥ Og det er viktig å sette pris på alle de små tinga. Det er så lett å glemme at de dagene som går, er livet.

Pinsehelga her i Hamar har vært fin. Daniel lo høyt da jeg lørdagskveld ved leggetid, sa til han at i morgen kan vi sove leeenge!! Så lenge vi vil!! Vi er oppe tidlig på hverdagene, og han liker virkelig å sove ut når han kan! Selv om jeg er oppe og gir han medisin og snur han tidlig, så legger han seg til og sover igjen. Været har vist seg fra sin beste side også, og det har blitt noen lufteturer på oss. Kjempe deilig :)


Det er kjempe flotte turmuligheter rett utenfor senteret. Her går vi på "Ottestadstien".


"Selfie" ;)


Etter en tur ute, er Daniel klar for fysioterapi og ståstativet en times tid :)


Oskar planlegger skattejakt etter treningen på onsdag! Og Daniel er virkelig i ekstase!! Dere skulle ha hørt han!! Måtte tirsdagen gå fort ;)

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

  1. ♥ så flott skrevet! Litt gåsehud - for her var det noen påminnelser :)
    Måtte tirsdagen gå superfort for Daniel og alle som venter på skattejakt. Ha en fin dag på andre sida av Mjøsa :)

    SvarSlett
  2. Fytti rakkern for en sterk blogg! Første gang jeg er innom i dag. Mistet pusten et øyeblikk der, har selv en snart 4 åring i hus og slike saker blir alltid ekstra sårt. Jeg syntes det er helt fantastisk at dere deler! <3 Ig Daniel er virkelig en superhelt av en gutt!

    SvarSlett