mandag 11. mai 2015

Vinn en "Dagplan" fra "Ukeplan.no"!! :)

Dette innlegget inneholder reklame for "Ukeplan.no" :)

Hei alle sammen :)

I sammarbeid med Siri fra Ukeplan.no, gir vi bort en "Dagplan" til en som har behov for det! :) Dagplanen er utviklet spesielt med tanke på personer som trenger oversikt time for time gjennom hele døgnet. Så har du et barn, eller kanskje en annen i familien som har et sånt behov, kan du nå få en flott og personlig dagplan som gir en litt mer strukturert hverdag!


Dagplanen som ble laget til Daniel i 2011 :)

Dagplanen som vi gir bort er 50X70 cm stor! Du kan lese om produktet HER og HER

"På dagplanen kan du skrive opp alt som skal skje hver time gjennom hele døgnet. På den måten blir tavlen på veggen et hjelpemiddel for å huske på hva man skal i løpet av dagen, også de som hjelper til vil ha full oversikt."

Kriteriene er:
- Lik facebooksida til Ukeplan.no
- Skriv en kommentar om at du har gjort det, enten her på bloggen, eller under innlegget på "Kjempen Daniel" si facebookside. (Har du ikke facebookside, skriver du selvsagt bare en kommentar her på bloggen!)

Del gjerne innlegget så flest mulig får mulighet til å vinne!

Lik gjerne facebooksida til "Kjempen Daniel" også :)

Jeg håper at flest mulig får muligheten til å vinne dette flotte produktet fra Ukeplan.no! OBS!! Jeg avslutter konkurransen og trekker en vinner, mandag 18 mai!

Lykke til :)

Mange klemmer fra Karina og Daniel

3 kommentarer:

  1. Så kjempe snedig 😊 likker begge sidene på fb og krysser fingrene 😍

    SvarSlett
  2. Har likt begge sidene og håper å vinne denne gangen. Med et MF barn som trenger mye strukturert hverdag. Dagene blir enklere med sånn tavle.

    SvarSlett
  3. Så utrolig fin! Så praktisk og oversiktlig :-) lillegull Emily og jeg drømmer om denne :-)

    SvarSlett