søndag 10. mai 2015

Har du lyst på en "Dagplan" fra "ukeplan.no"? Følg med, følg med!!

Dette innlegget inneholder reklame for "ukeplan.no"  :)

Hei alle sammen :)

I morgen kommer jeg til å legge ut en konkurranse i sammarbeid med Ukeplan.no her på bloggen min, og på Kjempen Daniel si facebookside! Du kan vinne en flott "Dagplan"! Dagplanen er utviklet spesielt med tanke på personer som trenger oversikt time for time gjennom hele døgnet. Så har du et barn, eller kanskje en annen i familien som har et sånt behov, kan du nå få en flott og personlig dagplan som gir en litt mer strukturert hverdag!

"Ukeplan.no" gir bort en Dagplan til en av dere :) Er ikke dette kjempeflott? Jeg ble så glad da jeg fikk meldingen fra Siri!! :) Jeg ønsker jo at flest mulig skal få en enklere hverdag! :)

Kjenner du noen som har behov for en slik? Tips de om konkurransen :)

Vi var så utrolig heldige og fikk både en "Dagplan" og en "Ukeplan" med Siri på Ukeplan.no i 2011, etter vi kom hjem fra sykehuset. Vi så jo at behovet for en Dagplan var stort, og det var viktig at alle som var innom hjemme vårt, viste hva Daniel skulle gjøre på i løpet av dagen! Dagplanen var da et helt nytt produkt de kom med den gangen. Nå, noen år etter, er det mye enklere og billigere å bestille seg en slik Dagplan! Nå kan hvem som helst gå inn på hjemmesiden deres og lage en Dagplan, som er ganske så lik den de laget til Daniel i 2011, og siden man slipper å bruke grafisk designer, slik som man har måttet de siste åra, så blir den billigere enn før! :)

Ta en titt HER, om du lurer på hvordan den ser ut nå!Her er Dagplanen som de laget til Daniel i 2011 :)Følg med i morgen! Det blir link både på facebooksiden til "Kjempen Daniel" og på facebooksiden til "Ukeplan.no"!

Ha en fin søndag alle sammen :) Vi har assistenter i helgen, så Daniel og de skal på svømmehallen om ikke så lenge :)

Klem fra Karina og Daniel :)

2 kommentarer:

  1. drømmer om ein slik eg og

    monika smil ;)

    SvarSlett
  2. vi kunne trengt en sånn :) har ønsket meg en sånn kjempe lenge, men pengene strekker ikke den veien :( og som en mamma med asperger syndrom og mest sannsynligvis en 3 åring med asperger også, kunne jeg trengt en måte å holde orden på rutiner og organisere på :D

    SvarSlett