mandag 20. juni 2011

Tannpleieren!

Plutselig var det mandag igjen! Uken som gikk, var over på et blunk. Tirsdag var Sebastian hos tannlegen og Daniel hos tannpleieren. Sebastian skal forberede til tannregulering, og trakk to tenner. Skal tilbake i juli for å trekke to til. Det gikk vedlig fint, bedøvelsen kjente han ikke noe til, og å trekke tenne var deilig (?) sa han!! :O Imponerende! Var innom å kanskje ville bli tannlege og :)

Daniel er min store helt. For 8 måneder siden blei vi forberedet på at han kanskje blei sengeliggende resten av livet, og tirsdag var han eksemplarpasient hos tannpleieren.. kontrasten er enorm.

Daniel blei litt redd og gråt, da tannpleieren tok på seg munnbindet, men roet seg fort. Han satt på fanget mitt i stolen. Litt skeptisk, men fattet.


En glad liten gutt på venterommet :)


En skeptisk liten gutt ;)


Fine og harde tenner til tross mye gulping og oppkast :)


Fluor for å beskytte tennene!


Ferdig!!


Åy! Premie! Det likte han ♥

Jeg og Sebastian tok oss en tur på moa etter tannlegen, begge gutta måtte selvsagt få premie med oss og ;) Daniel fikk bøttesett til sandkassa!

Sebastian dro til farmor og farfar i Sverige i dag ♥ Tok fly alene til Oslo, og blei hentet der av farfar! Stor stas! Men allerede savnet av oss her hjemme ♥ Glad i deg Sebastian ♥ Nå i etermiddag fikk vi SMS av barnelegen til Daniel om at vi har fått time til Botox på St. Olavs allerede på torsdag. Så da utsetter vi den litt roliger uken, til neste uke ;)

Jeg og Magnus skal kose oss med fangst fra "Oliviers og Co". Blandt annet noen gode kjeks og en pistasje krem, som er nydelig på kjeks. Litt ost har vi og! Og selvsagt, svensk krim! Håper alle mine lesere også får en fin kveld ♥

2 kommentarer:

  1. FLinke flinke gutter :) ♥
    Å en virkelig glad nyhet... Botox allerede på torsdag???? fantastisk:) Håper dt vil hjelpe han godt.Kose dere masse vennen :)

    SvarSlett
  2. Lykke til på St.Olavs!! Håper botoxen hjelper på hofta til <3 Daniel <3. Klem

    SvarSlett