søndag 26. juni 2011

I ♥ BOTOX!!

Akkurat nå, føles det ut som at BOTOX er vidundermiddelet vårt. Vi håpet jo på bedring, men at det skulle skje så fort hadde vi aldri drømt om!

Allerede dagen etter Botox injeksjonene synest vi å se bedring i venstre hoft, men det var jo bare gått en dag, så vi trodde vi såg feil. Vi håpet jo slik at dette skulle fungere for Daniel.

Andre dagen etter Botox behandlingen, var Daniel oppe og gikk og sto igjen, uten å gråte. Vi har ikke fått han opp og gå og stå på over 2 uker, vi har prøvd, men han har skreke seg blå, og var tydelig smertepåvirket. Så vi måtte gi oss etter få minutter. Det var vondt for Daniel, og det var vondt for mamma og pappa som måtte høre på. Så at han allerede var oppe igjen, var fantastisk.


Et vakkert syn!

I dag er det tre dager siden Botox injeksjoner, og vi ser tydelig at venstre bein er mye rettere når han står selv på gulvet. Og han kom ikke med en lyd da vi tok han opp i ståstativet i ettermiddag. Jeg var selvsagt litt engstelig for at gårsdagen bare var tilfeldig, men det gikk like bra, om ikke bedre, i dag. Han gråt noen ganger i løpet av den timen han sto i dag, men det var fordi de sluttet og synge på "Kaptein Sabeltann" filmen.. Da blei det krise her i stua, lippa låg nesten heilt ned på knærna, heilt til vi fikk spolt frem til neste sang ;) Og når jeg spurte om han syntes Sunniva var søt, og om han var forelsket i ho, lo han godt ♥ Med verdens herligste latter ♥

Følelsen over å ha han oppe og stå og gå igjen, er ubeskrivelig. Heilt siden dag EN på barneavdelingen har det blitt fokusert på hvor viktig det er for Daniel å stå. Og å plutselig ha en gutt som ikke klarer det lenger, var frustrerende. Vi følte at vi ikke fikk gjort det vi kunne, for Daniel. Daniel har gått og stått uansett dag, om det var helg eller hverdag, ferie eller høytid. Det var en del av rutinen hans, en viktig del av treningen, spasmedempingen, for fordøyelsen og blodsirkulasjonen.

De siste ukene har Daniel bare sittet i INNOWALK maskina. Selvsagt ikke like god virkning som å stå, men likevel bedre enn ingenting. Ståstativet gav vi etterhvert opp med å prøve daglig.


Å sitte og "sykle" var kjekkere enn å stå og gå med smerter! 4 juni

Vi er svært fornøyd med behandlingen vi fikk på St. Olavs Hospital. Både sykepleieren og legen var oppriktig interessert i og høre om tida etter ulykken. Vi er glad for at ortopeden tok seg tid til å prate med oss. Og vi gleder oss til å fortelle han om den gode virkninger når han ringer om noen uker. Vi er også veldig glad for at vi nå er inne i systemet, og får innkallelse igjen om tre måneder. Trenger ikke Daniel injeksjoner da, kan vi bare utsette det noen uker.

I tillegg til å gå og stå, har vi tent bål i hagen nå i kveld. Daniel fikk kveldsmaten sin ute, og jeg og Magnus grillet pølser ♥ Veldig koselig. Har vært bra vær i Ålesund i dag, men desverre er det meldt regn til i morgen, så vi måtte benytte av oss en fin kveld.


Daniel er alltid fornøyd når han får sitte på fanget ♥

3 kommentarer:

 1. :)
  kunne du en gang ha lagt ut ein video av daniel`:) ?
  hilsen Fast leser :)

  SvarSlett
 2. Så godt å lese:) Og nå gjenstår det bare å få mamma til å bli kjappere med fjernkontrollen;-)

  Jeg lurte på noe: vi fikk satt Botox her i Ålesund (er noen år siden). Gjør de ikke det lenger her eller er det fordi Daniel får satt flere steder (A fikk kun satt i leggene) som gjør at dere må på St.O?

  Ferieturen i år blir forresten på Øyer, samme plass hvert år - forutsigbart og fint. Da slapper alle av og vi har fri:)

  Ha en fin uke, og si fra hvis dere ser sola;-)
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Jeg blir så glad så glad :) Fantastisk virkning av Botox injeksjonene, uten tvil. Jubler for fremgangen! Heiarop til den tøffeste Daniel.

  Dere er så pene, stråler av glede og omsorg <3

  SvarSlett