søndag 12. juni 2011

Sunday Blues?

Eller bare en veldig slapp, vanlig søndag? Det føles i hvertfall ut som at vi har gått i dvale i dag, alle sammen.

Ute regner det, det er surt og kaldt. Og ingenting vitner til at vi er inne i den første sommer måneden.

Etter å ha vært på sjukehuset i 7 måneder og vært hjemme i godt over en måned nå, kjenner vi behov for å kunne bevege oss utenfor husets fire vegger. Spesielt i helgene, når vi har mulighet til det. Vi drømmer om sommer og sol, åpen verandadør, varme kvelder og å slippe og trakke opp på hverandre her hjemme.

Med meg og Magnus, assistent, Daniel, ergo/fysio og Sebastian fordelt utover de 27 kvm stua og kjøkkenet våra er på, kan vel de fleste forestille seg hvor trangt vi har det i hvertfall. Skal vi trekke oss bort blir det do eller soverommet som er alternativet, om vi ikke går ut. Så ei åpen verandadør og muligheten til å kunne sette seg ut litt hadde absolutt vært kjærkommen nå!

Vi fikk vel ikke gjort noe her hjemme før jeg kom meg på en fjelltur nå i kveld. Da "våknet" Magnus til og fikk gjort litt av det vi har hatt planer om i dag.

Daniel (..og pappa..) trives godt med latmannslivet, og har etter å ha vært mer spastisk noen dager, blitt litt bedre. Han kaster fortsatt opp, så noe er det som ikke er som det skal. Men vi håper det retter seg. I hvertfall et godt tegn at han var mindre spastisk i dag.


Søndagskosing med pappa.


Daniel er god å holde rundt, og trives godt med masse kos ♥ Har det som plommen i egget her ♥

I går var det jo ok vær for ei stund, så da benyttet vi annledningen til å prøve naboen si hengekøye. Han virkelig koset seg i den ♥


Virkelig en behagelig opplevelse for Daniel ♥


Vi gleder oss til vi får bygd på huset, og har plass til hengekøye inne!

Fredag tok vi turen til Atlanterhavsparken. Første gangen etter ulykken, og det gjorde intrykk på Daniel. Masse stimuli, og en veldig spastisk Daniel. Men alt i alt, en god opplevelse og ha vært der. Det er Daniel sin brukerstyrte personlige assistent, som har knipset bilda :)


Ikke så ofte det blir bilde av oss i lag, så det var jo kjekt. Sebastian var på skolen.


En opplevelse for Daniel å se all fisken!


En overveldet Daniel.

Vi gleder oss til morgendagen. Da har nemlig en av Daniel sine assistenter, Beate, sin første arbeidsdag! Vi gleder oss til å bli kjent med henne! Da har vi to assistenter på plass for sommeren. Caroline har allerede vært her et par uker, og er blitt godt kjent med oss og Daniel sine rutiner.

5 kommentarer:

 1. hva mener du når du sier "spastisk"? :) Forstår ikke helt hva det er.

  Kjekt å følge med på Daniel sin utvikling og hvordan dere har det gjennom dette :) Stå på!

  SvarSlett
 2. Hærlig å se at han koser seg sånn i hengekøyen ! :)

  SvarSlett
 3. Han er så ufattelig vakker!
  Jeg følger med på bloggen din, og det kommer alltid noen tårer.. Dere er så sterke! Tenk hvor stolt han er av dere. Alle sammen!:)

  Du har ikke en liten film- snutt av Daniel før ulykken da? Hadde vært så kjekt å se hvordan han var:)

  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 4. Jeg beundrer deg! Daniel er så heldig at du er mammaen hans. Nydelig liten gutt-har så lyst til å gi han en stor klem. Stå på videre og aldri gi opp!Klem fra Marianne.

  SvarSlett
 5. Nydelig gutt!! Dere er flinke!!

  SvarSlett