søndag 24. juli 2011

Et land i sorg!

"Vi er så få her i landet, hver fallen er bror eller venn ♥" (Nordahl Grieg)

Ord blir fattige i denne tragedien. Så ufattelige mange er døde, savnet og skadet. Så mange har mistet "sitt alt", det kjæreste en kan ha, barnet sitt. Mange foreldre venter fremdeles på svar. Måtte de alle finne styrke i denne tiden.

Sterke barn og ungdom forteller om hvordan timene på Utøya, forandret livet deira for alltid. De må hente frem en styrke ingen trodde fantes. Måtte de alle finne denne styrken.

Også mange i regjerningskvartalet er døde, og noen savnet. Tankene går til deira nærmeste og deira kollegaer. Ikke vår villeste fantasi kan forestille seg hvordan det var å være i regjeringskvartalet da eksplosjonen skjedde og tida etterpå. Måtte de finne styrke i denne tiden.

Vi er alle berørte i vårt lille land. Vi er et land i sorg.

2 kommentarer:

  1. Du er så flink til å finne ord, imponert av deg. Det føles så uendelig vondt å være norsk i disse dager, men òg godt. Håper dagene farer godt med dere. Klem.

    SvarSlett
  2. Så fint skrevet, og så sterkt gjort av deg at du finner tid og styrke til å skrive dem. Mennesker er ofte sterkere enn de tror selv - noe jeg tror du og dine kan skrive under på. Vi må alle stå sammen nå, det er viktigere enn noen gang tidligere.

    Jeg håper også at det går bra med dere for tiden, at dere har gode dager midt oppi denne landesorgen, i den grad det er mulig.
    Go'klem

    SvarSlett