mandag 10. mars 2014

Litt fra uka som har vært (3-9 mars)

Da har jeg faktisk ei hel uke tenkt at jeg skulle ha blogget! Jeg har så lyst, så lyst, men tiden rekker ikke til! Men jeg bør absolutt prioritere det, for jeg klarer ikke å slappe helt av før jeg har fått alt ned på papiret ;)

For å oppdatere hvor jeg sluttet sist; Jeg sendte mail til Kim som er kiropraktorKlinikk for alle ang Daniel sin manglende motivasjon for øyetreningen. Jeg fikk raskt svar! Han forteller at dette er et vanlig problem. Og anbefaler et belønningssystem. Så nå er vi godt i gang med det ;)


Belønningsystem :) Kjøpt mange fine klistermeker, så får Daniel velge ett når han har fokusert bra under øvelsene :)

Jeg må jo innrømme at jeg jubler over protester jeg! ;) Det er ikke noe annet enn et sunnhetstegn. Og Daniel er svært fornøyd over belønningssystemet, og enda mer fornøyd da han på lørdag fikk premie for uken som hadde gått!


Ikke noe tvil i at han var fornøyd nei ;)


Daniel eeeelsker å få pakke (som de fleste 6 åringer!)


Guider han til å åpne gaven selv!


Åy! Hva var det??


"Lil Fishys Aquarium sett"!


Litt øyestrening i det også ;) Og veldig morsomt :) Spørs om han ikke må få en fisk til som premie en gang! :)

Så nå er han litt mer motivert, går selvsagt litt opp og ned, men som regel så er han veldig fokusert! :) Jeg er veldig spent på hva de sier på nevrosenteret når vi skal tilbake i mai!

Ellers så har dere som følger oss på facebook (Kjempen Daniel) og instagram (@karinaeidem3 )fått med dokke at vi hadde tilpassing av Innowalk for et par uker siden. Daniel vokser mye nå, så det er tilpasninger og nye hjelpe middel støtt og stadig. Jeg kommer til å poste det blogginnlegget for seg selv!

Tirsdag forrige uke inviterte vi med oss fineste Anette og datteren Andrea på ridetur. Vi er jo så heldige at Daniel har en assistent som har verdens snilleste hest, så da prøver vi å få tatt en ridetur innimellom. Nå har Camilla fått vogn, så da prøvde vi ut den :) Veldig kjekt! Daniel var så avslappet når han satt der, og veldig fornøyd!


Gleder seg til en ridetur :)


Hils på Knut!


Assistenten, Magnus og Daniel klar for en tur med vogna! :) Stas :)
Avslappet og lykkelig etter en humpete tur :)

Nå gleder vi oss til vår, og litt varmere kvelder, så det blir litt flere rideturer. Planen er å få ansatt en person til i ei ledig helgestilling vi har, som også skal jobbe noen timer en ettermiddag, og da er jo dette en fin aktivitet. Da er ikke assistenten så avhengig av at vi foreldre må være med.

Torsdag hadde vi tid på Hjelpemiddelsentralen kl 1130 for utprøving av ny trehjulsykkel. Vi leverte inn den gamle i fjor, da den var blitt for liten. For at han ikke skal gå glipp av skolen, prøver jeg å få det til at det skjer etter skoletid. Torsdager er det bading, og han drar rett hjem etterpå, så da passet jo det veldig bra :) Vi kom dessverre ikke i mål med den utprøvingene. Det viste seg at ryggstøtten var alt for lav for han, og det er ikke så lett å tilpasse uten at han sitter skikkelig. Så etter en times tid, måtte vi gi oss. Ny tilpassing her hjemme når delene er på plass!


Ny,litt større trehjulsykkel :) Blir kjekt å få susa rundt i gata med denne :)

I dag har vi enda en ny tilpassing! Denne gangen er det nytt ståstativ fra Etac! Det vi har her hjemme har vi hatt helt siden ulykken, og vi har vært veldig fornøyd! Så jeg håper det nye er like bra ;)

Ha ei fin uke alle sammen! :)

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

  1. Så herlig å se at han uttrykker gleden han føler :-))

    SvarSlett
  2. Sånn sykkel har vi hatt! Den fungerte veldig bra for oss :)
    Håper dere får tilpasset den slik at den blir bra for dere!

    SvarSlett