onsdag 14. mai 2014

Dag 2 på Nevrosenteret til Klinikk for Alle!

Hei alle sammen :)

I dag har vi hatt en spennende dag! Litt prøving og feiling blir det, men forhåpentligvis blir det et ok resultat på øyeundersøkelsen i morgen! Programmet til Daniel ble lagt litt om på tampen i dag, pga resultatet på øyeundersøkelsen han hadde i dag. Det tar litt tid å finne riktig mengde og type øvelser for å få best mulig resultat.

Daniel hadde ikke det beste utgangspunktet i dag, da han har slitt med allergi siden han la seg i går. Han roet seg ikke før i 23 tiden, og måtte jo opp tidlig i dag. Det er mye pollen her i Stavanger nå, tydelig at det er mer enn det har vært i Ålesund i hvertfall, for Daniel har vært veldig fin lenge nå. Han står på både "Aerius", og øye og nesedråper, men likevel våknet han med røde øyner og tett nese i dag. Han blir så spastisk når nesen ikke samarbeider, så når han måtte ha på "VisualEyes" brillene i tillegg, som sitter ganske stramt,under øyeundersøkelsen i dag, ble det litt vanskelig å puste gjennom nesen. Men han er en kjempe, den gutten, og sto virkelig på under undersøkelsen, til tross for plagene!

Første behandlingstime hadde Daniel med Silje. Vi gikk da igjennom det nye programmet, som det senere ble gjort litt endringer på. Daniel er ganske så kilen av seg, så han liker jo vibreringen og rullingen med tannhjulet godt ;)


Kiler det Daniel?


Stimulerer muskulatur og nervebaner med vibrering.


Sjarmerer Silje mens hun tar øvelser på føttene!


Noen av øvelsene krever endel fokusering, og Daniel må motiveres litt ekstra. Her skal Daniel kikke på nesen til Silje! Njaaa.. sier Daniel ;)


Litt enklere å få han til å fokusere på fingerdukkene, så pappa hjelper til med øvelsene!

Etter timen med Silje hadde vi ei pause, før Kim tok i mot oss. Øyeundersøkelse, øvelser og gjennomgang av resultatet sto på timeplanen.


Kim studerer og skriver opp informasjonen som øyeundersøkelsen gav. Han har videreutdanning i funksjonell nevrologi i tillegg til å være kiropraktor.


Gjennomgang av øyeundersøkelsen.

Undersøkelsen viser at Daniel nå skal begynne å trene mer venstre hjernehalvdel også, vi har frem til nå fokusert mest på høyre hjernehalvdel. Derfor ble det litt forandringer i programmet. Noen av øvelsene han hadde fått gjorde også at han ble litt overstimulert, så det måtte også tones litt ned. Men alt i alt, tross allergi og lite søvn, så var Kim veldig positiv :) Kjempe kjekt :)


Kim jobber med Daniel :)

De to siste timene hadde vi med Silje, som gikk gjennom nytt program med oss! Daniel var storfornøyd når han fikk sitte på fanget til pappa under øvelsene som stimulerer nervebanene med ulike teknikker! ♥ Bildene sier vel sitt :)


Vi beholder øvelsen der Daniel skal gå rundt,men litt endringer i hvordan man går rundt og vi tar bort fokuseringen:

Daniel fikk vist karusellfølelsen ;)


Fokuseringsøvelser!


Og en ny øvelse på dataen til slutt! Gjorde seg med litt andre figurer å se på tror jeg!

Vi har hat en lang dag, ble hentet 0840 av taxi her på hotellet, har hatt fire behandlinger på nevrosenteret på Sola, fartet litt frem og tilbake til hotellet mellom behandlingene, og var tilbake på hotellet for kvelden i 1830 tida. Full rulle :) Vi har koset oss med middag i restauranten her på hotellet, før det var sengetid for Daniel. Han sovnet ganske kjapt i dag heldigvis. Håper han sover godt til i morgen! Siste innspurt på Klinikk for Alle før vi drar hjem til storebror (som er sårt savnet ♥)

Nå har klokken blitt alt for mye, så da må jeg vel hoppe til sengs! Håper dere følger oss videre i morgen! :)

Mange klemmer fra Karina og Kjempen Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Det er så fantastisk og se den fantastiske jobben de gjør med Daniel. :)

    SvarSlett