torsdag 8. mai 2014

Snart Sola tur på oss :)

Om under ei uke drar vi til Stavanger, på Nevrosenteret, for oppfølging av øyetreningen til Daniel! Kjenner jeg er veldig spent, og litt nervøs! Vi håper jo selvsagt at all den jobben vi har lagt ned har gitt resultat! Vi har dessverre ikke merket noe bedring på spasmene etter disse månedene med treningen,men vi vet jo at Daniel har ei katastrofal skade, og er alltid realistiske i våre forhåpninger og mål. Selv om en selvsagt ønsker at Daniel skal få slippe unna de sterke spasmene han har. De er virkelig et stort problem, både for han og oss som er rundt han.

Utholdenheten hans under kommunikasjon har blitt noe bedre, og det er jo kjempe flott :) Han elsker å jobbe med kommunikasjon, så det er jo en stor bonus for Daniel om han orker å jobbe lengre! :)

Programmet for turen vår er ganske likt det vi hadde sist. Vi tar et litt senere fly til Sola denne gangen, slik det ikke blir så mye stress, vi skal jo på jobb og skole den dagen. Så det blir rett til sengs for Daniel når vi kommer frem, slik han er uthvilt til første konsultasjon på Klinikk for alle! Og flyet hjem går i ok tid, så vi er hjemme før leggetid. Det er skole dagen etter for Daniel, så da trenger han å være opplagt for det!

Daniel skal ha tre-fire økter om dagen, hos Kim eller Silje, som begge er kiropraktorer på Nevrosenteret på Sola! Det blir tatt en nevrologisk undersøkelse av Daniel, en øyeundersøkelse hvor en filmer øyene når de jobber, og enkle øvelser som har positiv effekt på hvordan Daniel jobber med øynene, på balansen, koordinasjon osv osv. Mye av dette er vanskelig for oss rundt å vite, og måle. Derfor er det en fantastisk mulighet å kunne få tatt denne øyeundersøkelsen der vi får svart på hvitt hvordan Daniel sine øyner jobber!

Treningene her hjemme går som før, Daniel sin motivasjon går litt opp og ned, og han sier TYDELIG i fra om han ikke har noen planer om å trene når vi setter i gang. Da er det egentlig bare å gi seg, for han er ganske så sta! Og bra er jo det, han hadde ikke vært hvor han er i dag om han ikke hadde hatt en vilje av stål! Kjempen vår! Men som regel så går de tre rundene med øyetrening vi har om dagen, veldig bra :)


Et instagrambilde fra treningen på hytta i helga :) Dere finner oss på @Karinaeidem3! @klinikkforalle deler også treningsbilda vi tar av kjempen :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar