fredag 9. mai 2014

Trenger hjelp fra dere lesere!

Hei alle sammen :)

Jeg trenger litt tips fra dere som følger oss! Og del gjerne innlegget med venner! Dere kan svare her på bloggen, sende meg mail (karina-mag@hotmail.com) eller tipse på facebooksiden(kjempen Daniel). Send gjerne link om plassen om dere har det!

Vi skal nemlig være hjemme hele sommeren, og ønsker tips om fjellturer, aktiviteter og fine opplevelser i Møre og Romsdal! Jeg ønsker da fortrinnsvis tips om turer osv som Daniel kan være med på. Han elsker å være på tur! Vi har da utgangspunkt i at vi må dra fra Ålesund eller Valldal (Norddal kommune), og at det skal være dagsturer. Om det er noen som har skikkelig gode tips som krever ei overnatting eller to, så kom gjerne med det også. Men telt tror jeg blir litt for optimistisk som overnattings-måte, da Daniel blir så spastisk når det er kaldt.

Det må også være mulig for oss å komme frem med enten permobil eller den manuelle rullestolen på turene. Om dere er usikker på hva permobilen klarer, så tips likevel. Daniel har en Permobil X850. Dette er en robust terreng rullestol.Vi har alltid vært en familie som elsker å finne på ting når muligheten byr seg. Vi blir nok fort rastløse. Og vi elsker å oppleve ting. Men vi trenger tips om fine turer, både her i nærområdet og litt lengre unna. Fjellturer, bondegårder, seterturer, fine vann med tursti rundt, badeland, små tettsteder/bygder osv som bør besøkes osv osv! Korte turer, lange turer, alt er av interesse! :)

Eksempel på turer som vi allerede har planer om er Hakkaligarden, Muldalen, Geiranger (kanskje vi tar ferga fra Valldal), vi skal besøke Monika i Eidsdalen (kvardagsengel), og i helga skal vi på Gamlemsveten!

Forrige helg var vi på hytta i Valldal og da fikk vi oss noen fine turer; Omenåssetra,og videre mot Gjerde og Gjerdsegga (ga oss der veien delte seg), vi var på Alstadsætra, og var selvsagt innom Gudbrandsjuvet i samme slengen (Alstadsætra ligger like ved)
Jeg skal blogge om seterturene i løpet av helga! Men her er noen bilder fra turen:

Omenåssetra:Alstadsætra:Gudbrandsjuvet:

Håper på mange fine tips!! :)

Nå skal jeg sta å hente Kjempen på skolen :) Ha en fin dag og ei herlig helg alle sammen :)

Klem Karina og Daniel

8 kommentarer:

 1. http://www.skodje.kommune.no/fil.asp?MId1=151&FilkategoriId=30
  Velkomen til å finne flotte turmål i nabokommuna Skodje!

  God helg :-)

  SvarSlett
 2. Herdals sætra

  SvarSlett
 3. Hærdalssetra i nordal kommune :-) Kjempe flott der oppe.Når dere likevel skal til geiranger. Kjører til Eidsdal og videre oppover fjellet :-) Der er hester som går fritt, gamle sel man kal leie og åpen cafe :-) Virkelig verd en tur.Og man kan kjøre opp :-)

  SvarSlett
 4. Heisan, jeg blir så rørt av at dere gjør alt dere kan for gutten deres. Her på Skodje har vi flere gode turmuligheter som egner seg med rullestol og særlig permobil. Blant annet kan jeg anbefale turen opp til Apalviksetra, som er både gruslagt og overkommelig for alle. Stera her er en koselig liten seter med både nyere og eldre bygninger, og en fin liten dam til å toppe det hele. Ellers har vi et kaudervelsk med seterveier i engesetdalen hvor mange veier leder til rom :)

  SvarSlett
 5. Hva med briksdalen? :)

  SvarSlett
 6. Steinar Brun Mjelve10. mai 2014 kl. 10:51

  Mange fine turstier og kyststier i Romsdal - Vestnes, Molde, Bud, Elnesvågen, med mer. Eikesdalen med Mardalsfossen er absolutt å anbefale. Øyene i ytre strøk - bl.a. Ona!
  Ønsker dere en fantastisk sommer!
  Behov for flere detaljer? Ta kontakt! :-D
  Mvh steinarbrunmjelve@gmail.com

  SvarSlett
 7. Hei :) Sett her? http://www.visitalesund-geiranger.com/no/AKTIVITETER/
  Mange aktiviteter å gjøre på Sunnmøre :)

  SvarSlett
 8. Østremsætra på Emblem, badelandet i molde )

  SvarSlett