torsdag 20. januar 2011

famor og farfar er her snart ♥

I morgen kommer farmor og farfar. Sist de såg deg, var du koblet på respirator, du pustet ikke selv, og du hadde slanger og ledninger overalt. Kontrasten blir stor i forhold til hvordan du er i dag. Men den er også stor i forhold til den gutten du var før ulykken.

Farmor og farfar har bare fulgt med fra sidelinjen, gjennom telefonen, når vi har hatt tid til å oppdatere. Så de vet nokk ikke helt hva de skal forvente, og det blir nokk tøft og se deg som du er nå. Vi andre som er hos deg daglig, er nokk bare lettet over at vi har kommet der vi er i dag. Mamma og pappa rekker knapt å tenke på alt vi har mistet. Vi er travelt opptatt for at du og storebror skal ha det best mulig. Og vi dytter kanskje unna følelsene, ved å være så travle som vi er nå. Men vi er i hvertfall til stede, her og nå, for deg og for storebror.

Vi er spente på morgendagen, Daniel. Hvordan vil du reagere når farmor og farfar kommer?

2 kommentarer:

  1. Huff.. ja det er en stor kontrast i forhold til hva Daniel var før :( SÅ dette blir nok veldig spesielt for farfar og morfar..♥ Selv om dem så han på det værste der han lå og kjempet for livet. Flinke Daniel som er så flink og sterk og smiler verdesn fineste smil , tenker han sjarmerer både farfar og farmor ♥

    Håper på fine dager for Daniel og dere og familien ♥ Tenker på dere ♥

    SvarSlett
  2. farmor skulle jeg skrive:)kan gå litt fort i svingene, men regna med du skjønte hva jeg mente:)

    SvarSlett