onsdag 27. juli 2011

Ukeplan.no

Heilt fra dag EN på barneavdelingen har vi hatt en dagsplan for Daniel. Han har fulle dager, og dette er nødvendig for at vi skal få gjennomført alt, og husket alt. I tillegg var det godt for sykepleierene som kom på jobb, og få en oversikt over hvordan dagen såg ut. Ikke alle sykepleierene var innom jevnlig, og da var denne spesielt viktig.

Da vi kom hjem, tenkte vi lenge på hvordan vi skulle få denne synlig her hjemme. Å henge den på kjøleskapsdøra sammen med alt annet, var lite vits, men det er der den har hengt, frem til nå.

Vi hadde også et stort behov for å ha en oversikt over heile uken. Det er mye vi må huske, møter og oppgaver må fordeles ut over uken, også for assisitenten vi har her hjemme.

Tilfeldigvis såg jeg en reklame for ukepan.no i et blad vi fikk i posten. Og der var løsningen på denne ukeplanen vi lenge hadde lengtet etter. Et fantastisk produkt, som virkelig tar seg ut på veggen. Denne fikk vi i posten på fredag:Dette står det om ukeplanen på deres hjemmeside:
Den geniale ukeplanlegger
En oppslagstavle er noe alle familier bør ha. Her holder man orden på lekseplaner, bursdagsinvitasjoner, treningstider og arrangementer. Nå har korktavlen fått en konkurrent som både er praktisk, oversiktlig og ikke minst stilig å henge på veggen. Her kan du lage din helt personlige pleksiglasstavle med dine foto på baksiden av glasset. Gjøremål skrives på glasset med whiteboardtusj som du lett tørker bort når uken er omme.


Etter å ha vært i kontakt med de, ville de også lage Daniel en dagsplan, dette er et nytt produkt de kommer med nå. Og da var det ønsket oppfylt også!Aida Urkedal er Ukeplan fotograf, og hun tok bilda til både Ukeplanen vår og Dagsplanen til Daniel.

Tusen takk til Ukeplan som gav oss disse flotte tavlene, og til Aida Foto som tok både portrett og familiebilder av oss, helt gratis! Dere har gjort hverdagen vår litt enklere ♥

4 kommentarer:

 1. utrolig hyggelig gjort! det fortjener dere! <3 :)

  SvarSlett
 2. Så flott! Kjekt med alle ting som gleder og hjelper på i hverdagen. Og for noen fine bilder, både det av Daniel alene og det av hele familien - håper dere får mange dager der dere er så lykkelige som dere er på det bildet :-)
  Stå på, flere framskritt venter.
  Go'klem

  SvarSlett
 3. Tøff ukesplan Og dagsplan! :-) håper den blir super for dere. Fikk jammen meg lyst på slik selv:-)
  Når dere har hatt den i bruk en stund kan du kanskje skrive litt om hvordan det fungerer for dere.
  Foreksempel, Er den lett å skrive på? Er det lett å fjerne tysjen igjen? Fornøyd med størrelsevalg, o.l?
  Klem fra ei som virkelig heier på Daniel, og dere!

  SvarSlett
 4. Så utrolig kjekkt med en slik da :) Vi har forsøkt oss litt på slike ukeplanleggere for alle fam.medlemmene. men det har liksom ikke kommet helt igang. Og den fungerer jo ikke til "gjenbruk" denne var virkelig smart. :)

  Velfortjent, og kjempehyggelig at de ville ta bilder og lage en slik til dere :)
  Dere er en flott familie.

  SvarSlett