søndag 8. april 2012

"Jeg vil ha en liten hund!"Daniel stråler opp når det er en hund i nærheten ♥ Helt siden slutten av sjukehusoppholdet vårt, har jeg hatt lyst på en hund. For Daniel og storebror sin del. En venn for Daniel som alltid er der, som aldri svikter. Sebastian er også mer enn middels opptatt av hunder. Kanskje han igjen hadde fått seg en kompis og sove sammen med. Han og Daniel var jo så nære, og sov i lag hver natt. Nå har Sebastian problem med og roe seg alene i sengen (vår ;). Men det blir jo litt slitsomt i lengden for oss foreldre og måtte legge oss sammen med storebror hver kveld. Om Daniel har en rolig kveld, skulle vi helst ha nytt stillheten og slappet av bare jeg og Magnus.

I forrige uke fikk vi besøk av søskenbarnet mitt, som også har tatt litt ekstravakter som assistent for Daniel de siste månedene. De hadde nettopp fått seg valp ♥ Jeg var kjapp med og be de hjem til oss :)


Hvem har ikke lyst på en slik?


Fant fort knappen hans, ja ;)


Morsomt med en hund som snuser:)


Dette kledde vi, eller hva?

10 kommentarer:

 1. åååå for en skjønnhet! *smelt* og det syntes tydeligvis Daniel også:D
  ps: sjekk postkassen deres;)

  SvarSlett
  Svar
  1. ♥ Rørt ♥ Såg ikke denne før i dag, og sprang fort bort til postkassa! Tuuusen hjertelig takk for den stilige buksen! Du er jammen god ♥ Og flink, ikke minst ;) Blir ny bukse på barnehagen på Daniel i morgen :) Klem ♥

   Slett
  2. Så bra at dere likte den! :)

   Slett
 2. Ønsket om hund er stor her i huset også :)
  Ein sånn passelig stor ein...
  Vi får sjå når Oskar blir litt større og ikkje er så mykje sjuk ;)

  Syns hunden kledde dåkke godt :))))

  Ha ein strålande bursdag Daniel!

  Klem

  SvarSlett
 3. ja, ditta kledde dokke:-) sikker på at hundelivet hadde passa dokke heilt perfekt:-)

  SvarSlett
 4. Nydelig hund, og nydelige bilder. Vil bare råde dere til å tenke nøye igjennom hva slags type hund dere evt anskaffer. Den bør være en hund som passer inn i deres travle hverdag. Hunder skal jo også ha et visst form for stell. Men enig i at denne hunden er ordentlig søt. Lykke til! Og håper påsken har vært fin. Klem Jeanette :)

  SvarSlett
 5. Enig med Jeanette over her:) Det er fryktelig mye styr - i tillegg til mye kos - med hundehold... Og det som ikke er bare-bare sammenlignet med menneskebarn, er at en hund kan man faktisk ikke ta med alle steder (ikke at man kan det med barn heller forsåvidt, men dere skjønner sikkert hva jeg mener...). Nå vet jeg jo ikke hva slags hundeerfaringer du og mannen din har fra før av, men et godt råd dersom man ikke har hatt ansvar for hund som voksen, er å låne en over en liten periode, noen ganger. Dvs nok til at man får et pekepinn på hvordan hundehold passer inn i nettopp deres hverdag. Bare et velment råd, lykke til uansett hva dere bestemmer dere for:) Og GRATULERER med dagen til fine Daniel:) Klem fra fast leser!

  SvarSlett
 6. Ingen tvil om at dere kledde den valpen. Det er sikkert mye styr og arbeid med det å ha hund, men jeg har egentlig ikke peiling på det, så ikke hør på meg. Men at dere kledde den, det kan du høre på ;-)
  Hvordan er Daniel når det er en hund i nærheten? Blir han bare superivrig, eller klarer han å slappe av også? Det måtte jo vært helt supert å ha en hund i huset som både Daniel og Sebastian kunne hatt som en liten 'ekstra' venn, nå som situasjonen er slik som den er etter ulykka. Fikk tårer i øynene da jeg leste "En venn for Daniel som alltid er der, som aldri svikter". Det var jo ikke slik det skulle bli... Sebastian er der jo, men ting er jo ikke som de var :-( uansett så er han den beste storebroren Daniel kunne hatt, kjempesterk og en god støtte. Daniel har mange som er der for ham - jeg så bildene fra bursdagselskapet og ble mer enn veldig rørt av bildene hvor Eric koser med Daniel - det lyser kjærlighet og omsorg av ham, han er virkelig glad i Daniel.

  Flere fremskritt venter - med eller uten hund :-)

  Go'klem

  SvarSlett
 7. Smil fra øre til øre!! Herlig å se. Ikke alle barn som viser den takkneliheten over de små ting!
  Gratulerer med overstått Bursdag Daniel om ammaen hans! Klem Anna

  SvarSlett