lørdag 1. september 2012

Fredag 31 Aug: Legebesøk her på Hamar..

Bank i bordet! Det er ikke ofte vi drar til legen med Daniel, han er sjelden så sjuk at han trenger legetilsyn, sånn var det før ulykken og sånn er det etter ulykken. Vi merker jo mye bedre nå, enn før ulykken, at han er sjuk, da han ikke sover om nettene, hoster mye dårligere når han får feber osv, men så lenge vi har kontroll over situasjonen, har vi ikke noe med legen og gjøre. Men etter knappe to uker på PTØ senteret på Hamar, måtte vi oppsøke lege her. Heldigvis har PTØ senteret avtale med et legekontor like i nærheten om at de tar i mot barn herifra, kjapt. Så vi fikk time under en time etter jeg ringte.

Daniel har fått endel bitt her de siste dagene, av fugleloppe, men ene stikket skilte seg ut. Vi oppdaget det for et par dager siden, og det har bare blitt verre og verre. I dag såg det slik ut:

Den røde ringen rundt ble bare mer og mer merkbar i løpet av dagen. Legen satt han på Apocillin pga mistanke om Borrelia smitte. Det blir alltid behandlet om det er mistanke, pga de alvorlige symptomene smitten gir. Det var det jeg også var redd for at det kunne være, så det er godt han nå får medisin mot det. Det ser veldig typisk "flått-bitt" ut syntes jeg, med et stikk, et lysere område rundt, før den røde ringen. Men hvordan og når han kan ha bli bitt, klarer jeg ikke helt og forstå.

Daniel var ikke helt i slaget i dag under treningen, han var litt sår, og fant fort frem "furtelippen" sin. På en annen måte enn de andre dagene han har vært sliten. Og det styrker jo også diagnosen.

Godt vi kom oss til legen!

I dag for verdens beste, tante Marianne, hjem også, vi savner hun allerede!! ♥


Tante kosemoser Daniel under treningen i dag ♥

Nå er det helg her på PTØ senteret, og det er deilig. Det er hard trening både for liten og stor ;) Sov godt alle sammen :)

Klem Karina og Daniel

7 kommentarer:

 1. Håper dere koser dere på Hamar. Nå i morgen altså lørdag har Hamar vet sentrum åpen dag med ponnyridning og bamsesykehus. Tenkte det kunne være noe for dere hvis dere kjedet dere. Dette ligger ikke langt unna Olerud der nye Obs har åpnet.
  Hilsen Liv Margit med hønene som bor rett utenfor Hamar

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hørtes kjempe kjekt ut, men jeg og Daniel er her uten bil.. Og siden han er litt ustabil "humørmessig" når vi er ute og farter i rullestolen, har jeg holdt meg i Ottestad. Men har hatt hyggelig besøk av to jeg kjenner fra et forum, så det var koselig :) Var du der eller? Tusen takk for tips i hvertfall :) Det setter jeg stor pris på :)

   Slett
 2. Oj, det så ikke bra ut. Godt han fikk legetime fort, og kom under behandling. :-O

  Håper medisinen virker fort.

  Ha en god helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er glad jeg for til legen i går, og ikke såg det ann over helgen, for jeg hadde nok bekymret meg i hel! Borrelia infeksjon har jeg ingne planer om og få i hus! Tusen takk for kommentar! God helg til deg også :)

   Slett
 3. Godt du tok tak i det så tidlig! Så håper jeg kuren tar knekken på det, og at Daniel ikke får noe mer! Håper dere ellers har det bra på PTØ-senteret :) det er flott å følge dere! Har fulgt dere kjempelenge, men kommenterer sjelden. Men dere er med meg i hjertet mitt, tenker masse på Daniel og dere hvis det går lang tid mellom hver gang jeg får lest! Kos dere med helg! Godt etter intensivt program ;)

  Klem fra en som har vært og er svært alvorlig syk av nevroborreliose.

  SvarSlett
 4. Håper det går bra med Daniel, synd du ikke poster kommentarene mine....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg poster alle kommentarer som kommer inn! ;)

   Slett