fredag 28. september 2012

Sjukehusbesøk mandag 23 sept

Mandag fikk Daniel fjernet polyppene (etterlengtet ,)og satt Botox i Psoas, lår og legg. Han våknet kjapt etter narkosen, og hadde tydelig ubehag. Pga intuberingen hadde han nok vondt i halsen, og det er han veldig var for. I tillegg hadde han jo fjernet polyppene, så han hadde nok litt ubehag pga det også. Han pleier og sove i flere timer etter narkose når det bare er Botox han får, men da slipper han også denne tuben som han hadde i halsen nå.


Daniel er klar for narkose. Fastende, men i strålende humør ♥


På oppvåkningen.


Fikk komme på fanget til mamma ganske kjapt ;) Det var godt ♥


En time etter han våknet fra narkosen kunne Daniel få Voltarol ( Venter en time pga blødningsfaren), og da den begynte og fungere roet Daniel seg og sovnet.


Vi ble overflyttet "Øre,nese, hals" poliklinikken igjen etter ei stund, men de stengte kl 1530, så da flyttet vi over på barneavdelingen igjen siden Daniel fortsatt sov, og ikke hadde fått mat i magen.Han våknet på vei bort, vi gav han mat og vi var fort ute av dørene der!

Jeg og Daniel har vært hjemme hele uken. Tirsdag fikk han jevnlig smertestillendemed meg, men resten av uken har han vært seg selv!

I går hadde vi besøk fra kvinnebladet "KK", de intervjuet meg/oss om ulykken og hvordan livet har vært etter. Nå tar jeg og Magnus oss ei velfortjent barnefri helg! Håper alle våre lesere får ei god helg!Pappa Magnus og Daniel som engler i går kveld ;)

Klem Karina og Daniel ♥

2 kommentarer:

 1. Tapre lille Daniel ♥ Håper han får det bedre etter at polyppene er borte!
  Ønsker dere en flott helg, viktig å ta vare på hverandre i en slik hverdag som dere lever i!!

  Kos dere og God helg!!

  Klem Lena

  SvarSlett
 2. Hehe, de er jammen to alen av samme stykke, de to på det nederste bildet der;) Så like, bare en voksen og en liten utgave liksom:-) En strålende helg til dere alle og fortsatt god rekonvalesens til Daniel!

  SvarSlett