onsdag 31. oktober 2012

Halloween ----> årets godteridag!

Sebastian har gledet seg til denne dagen lenge, hva er vel bedre enn og kle seg ut og få masse snop? Og i år kunne lillebror være med også, slik som han gjorde for tre år siden. De var nok hakke skumlere i år da ;)

Sebastian og Daniel som hadde kledd seg ut som vampyrer, hadde selskap med ei veldig søt, men selvsagt skummel heks, en liten (nusselig) djevel og selveste Ole Brum!! Litt av en gjeng skjønner dere nok! De sjarmerte (?) alle i senk, og fikk stor fangst! Har godteri for noen uker nå tror jeg :)

Daniel syntes det var kjekt og være med, han suset rundt i permobilen sin :) Var noen hindringer som trapper da, men som regel så kom vi oss inntill døra! Han hadde nok kledd seg ut som storebror, om han ikke hadde vært utsatt for ulykken også. Storebror ble tidlig Daniel sin store helt ♥


Noen som ble skremt?

Nå er Daniel sliten etter dagen, hadde vært en aktiv dag på barnehagen, og han avsluttet dagen med ei treningsøkt nå, og holder på og sovne i skrivende stund. Et par sprøyter med grøt til kvelds så blir det senga på han!

Ha en fin kveld alle sammen :)

Klem Karina Og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Så herlige di var da, skumle tøffinger :) Kjekt at Daniel også fikk være med :)

    SvarSlett