mandag 29. oktober 2012

Ny uke :)

Ukene går så utrolig fort, og i morgen er det mandag igjen. Vi har siden torsdag hatt besøk av farmor, farfar, onkel og søskenbarnet til guttane, og har storkoset oss. I morgen tidlig drar de hjem.

For oss andre venter det jobb, skole, barnehage, tilpassing av sykkel, tannlegetime for Sebastian og meg, osv osv. Det ser ut som Daniel har blitt smittet av meg, og sliter med tett nese, spesielt etter leggetid. I kveld har han sovet godt, men våknet for litt siden, og måtte taes opp for og få nesespray. Daniel puster gjennom nesen og jeg tror han får litt panikk når det er tett og han får lite oksygen. Så blir han veldig spastisk og får ikke sove. Han har vært våken flere ganger om kvelden/ natten de siste døgnene. Det blir vanskelig og trøste, og vanskelig og hjelpe han om natten når forma ikke er som den skal. Spasmene er virkelig en stor plage for han da. Livet hadde vært mye enklere om han ikke hadde hatt de. Men det er ikke så mye vi kan gjøre med den saken, og kjenner jeg Daniel rett er han i superbra humør igjen i morgen :)


Kjekkeste guttane i hele verden ♥ Lua til Daniel har han brukt i flere år nå, og vokser vist med Daniel. Den har også pappa`en og Sebastian brukt når de var små. God og ha nå som vnteren har kommet til Ålesund

Håper alle våre lesere får ei riktig god natt, og ei fin uke! Jeg håper på og få blogget litt en av de første dagene :)

Klem Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Flotte gutter, og for ei flott lue det ser og høres ut som også:) Kvalitet varer jammen lenge! Tror i det hele tatt klær ble laget for å vare lenger før... Fin uke til dere, håper forkjølelsen gir seg snart!

    SvarSlett