lørdag 6. oktober 2012

Tilpassing av sykkel!

I går skulle Daniel endelig få tilpasset trehjulsykkelen sin. Daniel sine to ergoterapeuter kom hjem for og skru på den. Vi fikk sykkelen levert hit i sommer, men vi har verken hatt tid eller ork til og prøve og skru den sammen.

Sykkelen ble søkt om etter vi var på sykkelutprøvning på Emblem i vår. Og nå er det oktober, så det hastet jo litt med og få begynne og bruke den.

Daniel viser som vanlig missnøye med og prøve et nytt hjelpemiddel. Han gråt seg gjennom prøvinga da vi var på Emblem, og kom med ei stor furtelippe i går også. Men det varte ikke så lenge. Daniel bevegde nemlig beinet, og da trillet jo sykkelen både frem og tilbake, og gleden var STOR!


En ikke heilt fornøyd Daniel..


Men blid igjen like fort ♥ Daniel smiler og ler enda, når vi snakker om at han syklet i går!

Daniel sitter veldig godt på setet og fikk kjempe god støtte. Kunne ikke vært bedre ;) Men desverre var sykkelen for stor til han. Han når ikke ned til trøene, selv om setet er så langt nede som det går ann. Så da må det bestilles en minde sykkel til han, og tilpasses igjen.


Veldig fornøyd med hvor godt han sitter :)


Sykkelen kommer fra Medema. Og med tanke på hvor stor funksjonshemming Daniel har, kan de nok tilpasse sykkel for de fleste.Her sitter Daniel trygt og godt.


Sykkelstyret med håndfiksering ved hjelp av tøffe sykkelhansker!


Sykkelstyret kan heves og tiltes mot Daniel slik det sitter riktig i forhold til han.


Trøa med fotplate.

Så på mandag kjører vi denne sykkelen tilbake på hjelpemiddelsentralen og håper på at det ikke tar lang tid før vi kan tilpasse en mindre en. Vi vil sykle før vinteren kommer!!


For dette likte Daniel veldig godt ♥

Ha en fin lørdagskveld alle sammen :) Her er det Men in black 3, potetskruer og smågodt som er tingen i kveld :) Fornøyd storebror ♥ Daniel har rotet litt om kveldene de siste dagene, så da bli det til at jeg er innom han titt og ofte for snuing og leiring. Men han er jo veldig søt når jeg kommer inn og spørr om han vil snues da. For da kommer det som regel et stort smil ;)

Klem Karina og Daniel


2 kommentarer:

 1. Så flott sykkel da. Krysser fingrene for at det går fort å få inn en mindre.
  Har ser kjempefornøyd ut her :) Snøen må gjerne la vente på seg en god stund til ;)

  SvarSlett
 2. Å så flott:):)
  Lykke til med sykklingen.

  Klem:):)

  SvarSlett