mandag 26. november 2012

Da er pappa og storebror kommet ♥

Da går vi inn i den siste uka her på PTØ-senteret for denne omgang! Storebror og pappa Magnus kom lørdag. Da var lykken fullkommen. Lillebror var veldig, veldig glad ♥ Han har virkelig savnet storebror og pappa, hver gang jeg har pratet om de, eller vi har lagt på røret etter og ha snakket med de, har han laget såre lyder.
I går tok vi turen til Løyten Lys, der var det jo virkelig julestemning, og mange flotte lys. Så nå har vi litt og dekorere vår "nye" heim med ;) Vi gleder oss masse til og feire jul i et hus med litt større plass enn i fjor. Og har invitert til julemiddag hos oss dette året. Fantastisk godt og kunne gjøre det!


En pitteliten smakebit på litt av hva vi fikk se ;)


Kongen befaler...


Mye spennende og se, på Løyten Lys!


Daniel syntes disse isbjørnene som beveget på seg var fine, det gjorde vi andre også ;)

Daniel hadde også sin første kino tur i går! Hamar kino kommer vi nok til og gå på flere ganger. De har faktisk rullestolplass her også, men den var opptatt i går. Men Daniel endte på fanget mitt ganske kjapt likevel. Han blir fort veldig spastisk når han blir usikker/redd, og da er mamma sitt fang veldig trygt og godt. Jeg forberedte han litt med juleheftet "Reisen til julestjernen", før vi såg den på kino. Det er alltid greit og forberede han, så er ikke alt så nytt.


Kjekk film for store og små ♥ Også blir det kjekt og se orginalen på julaften :)


Fineste julenissen vår ♥

Nå er jeg ganske klar for senga, men har fortsatt to små som ikke sover ;) Daniel har holdt Sebastian våken. Men de er i hvertfall i godt humør ;) Vi har hatt en innholdsrik mandag, og er klar for morgendagen :)

Klem fra Karina og Daniel ♥

5 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg:D Ha et fint opphold videre :D Klem

  SvarSlett
 2. så heerlig med litt førjulsstemning :)

  God å ha pappa og storebror på plass også ;)

  Ha en super tirsdag :)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! Gleder meg og til å se reisen til julestjernen når vi kommer til Norge i julen.:)

  SvarSlett
 4. Så fin Daniel er. Stå på videre, er innom bloggen i ny å ned å synes det er kjempekoselig å se at det bare går framover med dere.

  :)

  SvarSlett