torsdag 15. november 2012

Leser du "KK"?

Dere kan nemlig lese om oss i denne ukens "KK". Bladet finner dere i butikkhyllen, men bare ut dagen ;)


"Uforbeholden kjærlighet: Les den sterke historien"

Vi kom på PTØ senteret i Hamar på søndag, og skal igjen være her i tre uker. Daniel er ikke helt i slaget, han har vært forkjølet en ukes td, og nå hoster han og det knitrer når han puster.Våknet kl 4 i natt, og sov dårlig etter det, så ble ikke mye søvn på meg i natt desverre. Men han klarer seg tilsynelatende uten så mye søvn... Strålende humør på han i dag også :)


Storkoset seg under badingen i dag :)

Nå blir det en halvtimes tid i Innowalken, lunsj, også er han klar for tre timer med trening :)

Ps! Vi saaaavner deg storebror ♥

Klem Karina og Daniel!

6 kommentarer:

 1. Kjempefin artikkel Karina! <3 Igjen, lykke til på PTØ senteret! Tenke på dokke, alltid!!!

  Du e gode!!!

  Varm klem fra mej

  SvarSlett
 2. Klart jeg har lest... utrolig flott artikkel:):)
  Håper alt er bra med dere...:)
  Her er en liten award til deg inne hos meg:
  http://anine-sin.blogspot.no/2012/11/i-your-blog-award.html

  Ha ei fin helg.
  Klem:):)

  SvarSlett
 3. Har dessverre ikke tilgang på KK jeg. :(
  Men masse god bedring til Daniel!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har lest en del på bloggen her nå, og føler virkelig med dere. Tragisk at noe sånt kan skje i barnehagen, der vi forventer at barna våre er trygge...

  Er det noen som har tatt ansvaret for ulykken i barnehagen? Den som skulle ha oversikt over lekeapparatet der det skjedde, er jo den som har hovedansvaret. Har noen vært så ærlig at de har innrømmet at det var den sin feil at det skjedde?

  Har dere fått noen som helst erstatning av barnehagen for det som skjedde. Vet at penger ikke kan erstatte tapet av "gamle" Daniel, men de burde i hvertfall miste retten til å drive barnehage spør du meg....

  Til slutt lurer jeg på: Hvordan er Daniels fremtidsutsikter? Kommer han til å lære seg og prate og gå igjen, kan han bli helt frisk noengang? Håper i hvertfall han får et så godt liv som mulig:)

  Hilsen pappa til en gutt på halvannet år:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Takk for kommentar, alltid kjekt at lesere legger igjen spor! Tror svara på alle spørsmåla kan sumeres ned til et NEI jeg.. Barnehagen har ikke tatt på seg ansvaret for ulykken, slik jeg forsto det utfra forhøra var det ingen som hadde ansvar for leikeaparatet den dagen, og vi har ikke fått noen erstatning etter ulykken. Det vil si at vi har måttet stått for påbygget hjemme selv, en prislapp på over en million, i tillegg til de andre fremtidige økonomsike tapa vi vil få i forhold til tapt inntekt, osv. Daniel har ei katastrofalt stor og global anoxisk hjerneskade. Han har hatt totalt fravær av oksygen over lengre tid, en hjerneskade som er av den mest alvorligste typen. Han kommer aldri til og bli frisk igjen, han kommer nok aldri til og kunne gå, prate, spise det vi ser på som et helt måltid, osv osv. Han har svært lite egenbevegelse egentlig. Og eier ikke balanse. Han kan sitte alene ei lita periode før ei hand må redde han fra og falle i gulvet. Han er inkontinent for urin og avføring, sliter med reflx og oppkast. Han sliter også med store spasmer, som fører til feilstillinger og kontraktuerer. Til tross for dette så smiler Daniel til livet, og det smilet er veldig veldig smittsomt! ;) Og vi gjør vårt ytterste for at han skal få det livet han fortjener! :)

   Slett
  2. Fy f.... Jeg blir så forbannet for at sånne ting kan skje. Helt ærlig så synes jeg dere skal kjøre saken til topps i rettssystemet, selvom det selvfølgelig sikkert koster en del tid og penger. Fri rettshjelp burde jo være en selvfølge i slike saker...

   Som jeg skrev i forrige post, så burde barnehagern vært fradømt muligheten til å drive barnehage for evig framtid. Sånn som at et utested som bryter sjenkereglene mister sjenkebivillingen, burde barnehager miste retten til drift ved alvorlige ulykker! Var inne på hjemmesiden til barnehagen, og der skriver de at de setter barnas trivsel og sikkerhet i høysetet. Hvordan kan de si noe sånt etter det som skjedde med Daniel? At ingen hadde ansvaret for lekeapparatet sier sitt... Jeg jobber selv på SFO, og hvis vi ser at ungene tar med seg et tau opp på lekestativet, så tar vi det fra dem med en gang. Og det er alltid en som har oppsyn over de forskjellige lekestativene i skolegården. At ikke dette ble gjort den fatale dagen, burde være nok til at dere skulle ha en ganske sterk sak.

   Får vondt av å lese om alt Daniel sliter med, når han kunne vært helt frisk, men jeg er utrolig imponert over både hans og deres pågangsmot. Dere gleder dere over alle fremskritt han gjør, og så lenge han setter pris på livet, til tross for alt det vanskelige, så kan man jo overvinne det meste:)

   Slett