lørdag 10. november 2012

God helg!

Lørdag igjen! Og jammen er det godt med helg:) I dag har vi hatt assistent til Daniel, og jeg og Magnus har brukt litt tid på Sebastian. I morgen er det nemlig Hamar tur igjen på oss, og det er to uker til neste gang han ser meg og Daniel ♥ Vi har også brukt store deler av dagen på og gjøre i stand bilen, og pakke store mengder med bleier, våtservietter, sprøyter, medisiner, hjelpemidler, klær osv osv. Og avsluttet med papirarbeid nå på kvelden, tre brev vi må få sendt i morgen. Godt og få gjort det, har tenkt på det så alt for lenge. Nå er lørdagskos med film, snop og julebrus før vi finner senga!


Daniel og Ruben har vært på tur med permbilen i dag :)


Bilen er vasket, ryddet, støvsugd og klar for storinnrykk ;)


Jeg får gjort unna litt papirarbeid som har lagt og ventet så alt for lenge. Spent på hvilken tilbakemelding vi får da ;)

Vi håper på og komme oss ut av dørene litt før enn sist vi dro til Hamar. Da endte vi med og måtte overnatte i Lillehammer fordi Daniel var så sliten. Vi er veldig spent på dette oppholdet, hvem som skal trene barna, og om Daniel er like interessert i hva de andre barna gjør fremfor og trene selv, som sist ;)


God helg til dere alle :)

Klem Karina og Daniel ♥

3 kommentarer:

  1. Så herlig bilde :-) Sikkert godt med en luftetur :D Selv har jeg vært ute å gått med hunden min, Mie :-) Håper de to ukene går kjempebra for dere:)

    Klem fra marte

    SvarSlett
  2. Har følgt bloggen din omtrent fra starten, og syns det er veldig tøft gjort å skrive om alle opplevelsene deres. Dere er virkelig flinke med Daniel, kjemper for alt dere har rett på i tillegg ta vare på familie. Beundrer pågangsmotet deres! Ønsker dere all lykke framover, og skal fortsette følge Daniel og hans framgang =)
    Siden jeg beundrer bloggen, har jeg en bloggaward til dere i min blogg (som handler om noe heeelt annet enn deres;) ) kikk innom www.kennelcarvecanem.blogspot.no =)

    SvarSlett