lørdag 3. november 2012

Storebror er 11 år!

ENDELIG kom dagen!! Den har han gledet seg til lenge. Sebastian ble i kjent stil vekket med bursdagsang på sengen, og ble servert sjokolademuffins til frokost, sammen med gaver. Herlig morgen ♥

Daniel dro til avlasterfamilien sin i dag, og vi har fylt huset med guttene i klassen til Sebastian. Veldig kjekt :) Nå ruller filmen på stua og de koser seg med snop. Seinere kommer to venner, og i morgen, fyller vi huset med slekt. Da feirer vi også søskenbarnet til Sebastian og Daniel, Amalie, som blir 11 neste søndag.


Verdens beste storebror fyller 11 år i dag! Hipp Hipp Hurra!!


Vi er så utrolig glade for at du er i livet vårt, Sebastian! Du har vært ei solstråle helt fra starten av, og har virkelig lyst opp tilværelsen, selv hvor mye det har stormet rundt oss.

Du er virkelig lillebrors store helt, det er det ingen tvil i. Han digger deg ♥ Og tross noen vanskelige år har du vist stor forståelse og tålmodighet, og ikke minst styrke. Det er slettes ikke noen selvfølge.

Vi er veldig, veldig glad i deg, Sebastian. Og vi gleder oss til fortsettelsen!

Mange klemmer fra mamma, pappa og lillebror ♥

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med 11 års dagen til Sebastian :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til fineste Sebastian,
  og god klem til deg Karina:)

  SvarSlett
 3. HURRAAAAAAAAAAAAAA!
  Gratulere så mye med 11 åringen:)

  SvarSlett
 4. Gratulere så masse med dagen i huset! :) Tenk at han er 11 allerede! Syns han var så liten når jeg begynte å følge bloggen, og plutselig ble han så stor...

  SvarSlett