onsdag 24. juli 2013

Blåvand ♥

Da nærmer vi oss slutten på oppholdet vårt her i Blåvand i Danmark, og vi har virkelig hatt det helt herlig! Vi var i Blåvand for 5 år siden,etter å ha fått det anbefalt av ei venninne. Da var Sebastian 7 år og Daniel 1 år, og har ønsket oss hit siden! Utrolig flott og barnevennlig plass, flotte strender, flott handlegate og mye å finne på både i selve Blåvand, og litt utenfor! Vi har fått med oss Legoland og Givskud Zoo som ligger litt over en times kjøretur fra Blåvand.

De to første dagene, var det overskyet og en del vind, men så kom sola! Og vi har virkelig nytt den resten av tida! Vi har koset oss på badestranda, som er helt fantastisk, flere dager. Daniel storkoser seg der, i hvertfall når det blir bading på han. Å ligge i teltet og sole seg, er ikke så interessant. Det er jo sånn det skal være. Men det blir dessverre tungt for meg og Magnus å hele tiden skulle støtte han i vannkanten. Så da fikk han gjøre det som var next best; sitte å se på alt som skjer rundt oss.

I dag var det blitt godt og varmt i vannet også, så Daniel fikk badet endel. Men det er jo likevel kaldt for han, så han blir veldig spastisk, og taper fort varme. Likevel var det i vannet han ville være, hver gang vi prøvde oss på å gå inn igjen til land, forsvant gliset han hadde rundt munnen. Nedenfor er et par bilder fra da han badet i dag:


Guttane mine ♥


Having the time of his life!

Og for de som vil se litt flere bilder fra ferien vår, her er noen utvalgte (har i kjent stil tatt 1000 vis av de..) Enjoy!:


Flott golfbane like ved, Daniel hjalp meg litt ;) Han så ut som en liten "golfspiller", gjorde han ikke?


Klare for en matbit og en tur i handlegata!


"Slapper av" i telte på stranda!


Kaldt, men så GØY!!!


Nyter late dager ♥


Kikker på alt som skjer rundt oss! (kvit, kvitere, kviteste..har kommet seg litt nå i slutten av ferien, men det er tydelig at huda vår ikke har sett sol på 3 år!)


Storebror har funnet krabbe som vi får se på!


Underholdning!


To veldig fornøyde gutter, som virkelig har en super sommerferie i år ♥


Kveldskos ♥ (Har dere lest "Bukkene Bruse på badeland"? Anbefales!!)


Opp og stå må man på ferie også, selv om ikke Daniel alltid er like enig.


Fineste guttene som jeg er så stolt over ♥

Jeg og Sebastian:)


Blåvand tropiske badeland! Daniel stortrivdes som vanlig i vannet :)


Jeg og Daniel i går kveld!


Svenskene mine :) Dette er nok den stillingen Daniel liker best for tiden, han klarer å finne roen slik, og kroppen får litt hvile fra spasmene.

Nå ser vi frem til 3 flotte dager til her i Blåvand, før vi reiser hjem over igjen!

Håper alle våre lesere har en flott sommer :)

Klem Karina og Daniel ♥

1 kommentar:

  1. Ser ut som dere har en deilig og fortjent ferie :) Og gutta dine er bare kjempefine! :) Kos dere masse de siste dagene

    SvarSlett