tirsdag 30. juli 2013

Legoland :)

Legoland er jo obligatorisk når man er i nærheten, vi tok turen dit for andre gang denne sommeren(første gang i 2008). Og neste gang blir nok ikke før det er barnebarn i bildet ;) Jeg må nok si at karusellene på Liseberg scorer høyere enn de på Legoland. Men vi hadde en veldig fin dag altså!:)


To veldig klare gutter ;)

En gratis ledsager inn, i tillegg kom ei søt jente bort med en gratis barnebillett, så vi slapp unna med å betale for en voksen og et barn! Ikke verst :) Det går jo nok penger på ferie ;) Når vi kom inn, gikk vi til "Informasjonen", der vi fikk "Vis hensyn" skilt til Daniel, og han fikk også et stempel på hånden. Med det skiltet rundt halsen, får Daniel og maks tre ledsagere bruke utgang i stede for inngang, eller bruke ekspress pass inngangen.

Igjen fikk vi VIP behandling de karusellene Daniel ble med på, storebror er svært fornøyd over all VIP behandling vi har fått i sommer! ;)Som jeg har fortalt før, så er Daniel en gutt som liker fart og spenning, så de fleste karuseller han fikk ta på Legoland, ble rett og slett for kjedelige. Så kjedelige at vi ikke prøvde de engang ;) De med fart og spenning, som han hadde elsket, krevde at man kunne holde seg selv fast, noe Daniel ikke kan.

Men noen fikk han jo tatt :)


En fin tur med "Lego Train" :)


En spennende tur med "Pirate Boats"

Den beste turen var nok med "Timber Ride", vi fant ut etterpå at det var krav om at han skulle holde seg fast i den også ;) Hele familien tok den, og det kilet i magen :)

"Mine Train" var også spennende, spesielt inne i tunnelen, hvor det ble utført diverse sprengninger ;) Daniel hoppet litt da :)


Pingviner :)


Venter på storebror og pappa! :)

Storebror var svært fornøyd med dagen, og han var høy nok til å ta alle karusellene, det var han ikke sist vi var.


Viking River Splash! Mulig de ble litt våte?


;)Godt det nærmet seg hjemreise :)


Daniel får si hei til prinsessa :) Litt overrasket over at hun tok hånden hans ;)

Vi kom hjem fra ferie i går. Har brukt hele dagen på å pakke ut av bilen, har heldigvis fått hjelp av en assistent, vist ikke hadde vi nok brukt noen dager! Vi skal nyte siste ferieuka vår sammen :) Vi har litt småplaner hver dag egentlig! Og fredag skal vi på SFO besøk! Spennende!! :) Ha en fin torsdag alle sammen :)

Klem Karina Og Daniel ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar