mandag 15. juli 2013

Mål to: Sverige :)

Mandag 8.juli dro vi videre fra Øyer i Lillehammer til Lindesberg i Sverige (ligger utenfor Ørebro). Der ventet storebror, farmor og farfar, farbror Mattias, Jessica, William, Amanda og Felicia på oss. Lille Felicia på 1,5 år hadde ikke jeg og Daniel møtt før, så det var jo virkelig på tide! Sist jeg og Daniel var i Sverige var i juli 2010, og mye har skjedd siden da.

Vi sov hos farmor og farfar frem til fredag. Det ble noen aktive dager, mange man skal treffe og mye man skal gjøre.

Tirsdag dro Sebastian og Magnus til Gustavsvik badeland, mens jeg og Daniel tok oss en "Ørebro - dag". Litt bilder fra dagen:


"Slottet" i Ørebro! Her er det spøkelsesvandringer, så det må Sebastian og Magnus prøve neste år!


Vi tok oss en tur til "Stadsparken". Anbefaler alle å ta turen innom der om dere besøker Ørebro! Flott park! Vi satt oss ned på en benk og Daniel fikk lunsjen sin der.


Stor lekeplass midt i parken. Her var det også et badebasseng for de små!


Ut på tur, aldri sur ♥

Jeg fikk også shoppet litt på "Polarn O Pyret". De har noen gode longs som passer perfekt for Daniel, i tillegg fant jeg noen tynne joggebukser. Ikke så lett å finne longs/thights til gutter i denne alderen, så da er det veldig kjekt å kjøpe noe jeg vet blir mye brukt. Da Magnus og Sebastian var ferdig på badeland, tok vi turen innom "Svampen". Magnus har prata om at vi skal dra dit i 13 år, så det var jo på tide ;)


"Svampen"


Dokumenterer at vi har vært på toppen av Svampen!.


Utsikten!


Svampen er 58 meter høy og inneholder 9 million liter vann. På toppen finner du en kafe og en vannutstilling. Også verdt et besøk om dere er i Ørebro!

Onsdag besøkte vi Daniel og Sebastian sin "gamlefarmor". Veldig fint for henne å få se Daniel, han var ikke helt som hun hadde forestilt seg. De hadde gåtrening sammen i gangen, og hun fikk holde han i handen og prate litt med han.

Torsdag hadde vi oss en liten besøksdag. Veldig koselig :)Vi tok turen til Morgan, Carina, Emma og Ronja, og senere Peter og Tina, før vi avsluttet en fin dag hos Mattias og Jessica! Jeg og Daniel rakk også å gå en tur i Lindesberg sentrum mens Magnus var og spilte golf.


Gjengen samlet ♥ Carina, Morgan, Emma og Ronja!


Flott tur langs "Lindesjøen"


Middag langs "Lindeån".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar