torsdag 24. april 2014

Påska 2014

Hei alle sammen :)
Her kommer ei lita oppdatering fra oss, i skrivende stund sitter jeg ute på den flotte terrassen vår og skriver! FOR et flott vær vi har og har hatt i påska! Og fantastisk å kunne sitte ut og blogge ;) Men det er vist bare å nyte det mens det varer, fra på onsdag er det meldt sluddbyger her.. DET er jeg ikke klar for nå!

Daniel og storebror startet påskeferien litt før oss foreldre, men jeg avspaserte mandag og onsdag, siden assistenten til Daniel er sykmeldt. Tirsdag kunne heldigvis assistenten som jobber her på kvelden, jobbe på dagtid :)Ho redder oss ofte ;)

Onsdag tok jeg med gutta og en kompis av Sebastian på "Let`s eat Deli" på Moa, det er frokostplass nr en for storebror! Tante Marianne, Eric, Henriette, mormor og onkel Mads var også med :) Veldig koselig :) Daniel var storfornøyd han ♥

Torsdag kom farmor og farfar, men først var det tid for påskeegg-jakt! Storebror og Daniel leitet og leitet.. men plutselig skjønte storebror hvorfor kuledyna så så mye større ut enn den pleier ;) Daniel syntes jakten var spennende! Han er så flink til å gå når han blir ivrig!


Hmm..


På leiting!:)


Skal tro om påskeegga ligger her?


Veldig spennende å leite! :)


Vi fant, vi fant!!


Litt overrasket :)


Storebror ser fornøyd ut :)


To glade gutter ♥


Daniel koser seg :)


Snop, film, CD og påskepynt :)

Farmor og farfar kom på ettermiddagen. Og alle ♥ gledet seg :) Daniel var veeeldig glad! Stor stas å få besøk av farmor og farfar. Det var faktisk 9 mnd siden jeg og Daniel så de sist (i fjor sommer). Magnus og Sebastian var innom Sverige en tur i januar, da vi var i Hamar.

Fredagen våknet vi til strålende sol! Herlig! Veldig kjekt at det også kan være litt fint vær når vi har besøk fra Sverige ;) Vi gikk oss en fin tur, og kjøpte med oss litt kaffe-mat, som vi koset oss med på terrassen da vi kom hjem :) Herlig å kunne sitte ute!


Ute og går tur med permobilen :)


Avslapping på ettermiddagen :)

Lørdag dro vi til Valldal! Hytta måtte jo selvsagt vises frem! De var mektig imponert over beliggenheten! Det er jo fantastisk natur rundt oss der, og det nyter vi virkelig! De var jo også selvsagt veldig imponert over selve hytta. Den er jo så koselig, at noe annet kan man ikke bli :)Vi overnattet der til søndag. Lørdagen grillet vi, vi satt ute og spiste, for det var veldig varmt, selv om det var overskyet. Søndagen våknet vi igjen til strålende sol :) Så da koset vi oss ute på terrassen, og grillet pølser i utepeisen til lunsj. Daniel måtte ufrivillig sole seg litt mens vi spiste. Ikke favorittsysselet hans nei ;)


Daniel fikk smake på godterisprayen han fikk i påskeegget sitt som smakstimulering når vi spiste grillmat på lørdagen :)


Veldig festlig at det smakte så surt! :) Resten av gjengen måtte også få seg en sprut, og alle var enige i at det var ganske så surt, selv om det skulle smake jordbær!

Mandag var Daniel lei seg, farmor og farfar begynte på hjemreisen allerede i 5 tida den morgenen, så de var borte da vi sto opp. Trist ♥ Heldigvis ble humøret bedre i løpet av dagen! Camilla kom på jobb, så de fikk med seg storebror og gikk en fin tur i solskinnet. Ferier er en fin ting :)

Håper dere alle får en flott torsdag! Jeg har akkurat hentet en sliten Daniel hjem fra skolen! I dag hadde de jobbet steinhardt med kommunikasjon, så nå tar han seg en velfortjent hvil! :)

Klem Karina og Daniel ♥


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar