søndag 2. januar 2011

"Vi er bestevenner vi"."Vi er bestevenner vi".. du og storebror. Husker du da du sa det, i sommer da vi var på denne fjellturen? Mamma knipser som vanlig alt for mange bilder, og dette bildet er tatt akkurat når du sa det til storebror. Dette bildet vil alltid representere dere to som bestevenner, Daniel. Vi ser stoltheten i øynene han, og kjærligheten i ansiktet ditt.

Helt siden du var baby har du sett opp til storebror. Du har sett på han med øyner bare en lillebror kan. Du ser fortsatt på storebror med kjærlighet i blikket. Det er ingen tvil i at du husker han. For vi er bestevenner vi.

3 kommentarer:

  1. Veldig rørende ♥ Tror nok Sebastian og Daniel alltid vil ha ett spesielt bånd ♥

    Du har mye å være stolt over karina .To flotte gutter. ♥

    Håper på ett stor mirakel og at Daniel fortsetter å overraske dere.Og med den kampviljen og innsatsviljen denne lille kroppen ar vist, har jeg stor tro på det. Han er den sterkeste jeg vet om. At en så liten kropp trosser alt som har skjedd han siden 4 oktober, er bare å ta av seg hatten for. Han er en HELT !En virkelig SUPERELT ♥

    SvarSlett
  2. Helt spesielt med sånn søskenkjærlighet, og at han fremdeles har et spesielt blikk når han ser storebror viser jo hvor mye han er tilstede og får med seg - DET er spesielt! Det må være godt for storebror oppi alt det vonde også, at lillebror fremdeles er spesielt knyttet til han og at han fremdeles kan vise at de er bestevenner! Tårene renner når jeg tenker på Daniel, men jammen renner det noen tårer for den tøffe storebroren også. Det er ikke bare bare å være storebror og bestevenn til en som må gjennom så mye!

    SvarSlett