lørdag 26. februar 2011

En og to og tre indianere!

Så morro du har det sammen med snilleste førskolelæreren ♥ Ofte får du latterkrampe fordi hun tuller slik med deg, og jeg er sikker på de hører deg heilt bort på Spar :) Så høyt ler du :)

Torsdag var intet untak! Du var i kjempe godt humør,og dere finner frem fjøra og malerkosten da du hadde komt deg opp i ståstativet. Først malet du et kjempe fint bilde til storebror, som han fort fant en plass til på rommet sitt.Også fikk du male deg selv og førskolelæreren i ansiktet. Dere såg ut som ekte indianere der dere sto med fjør på hodet, maling i ansiktet og laget indianerlyd på tur.(Jeg som alle andre mødrer synest barna mine er verdens vakreste, men Daniel er absolutt noe helt spesielt. Han er mammas kjempe og helt også!)

Alle sammen er så glad for at du har begynt å lage så mange rare lyder, og at du "synger" med når vi synger til deg, at du svarer når vi lager lyd, og kan hærme, i hvertfall noen lyder. Og vi er ganske sikker på at du prøver å si "Hei" også, og er det "Nei" vi hører komme ut av munnen din så ofte? Mamma og pappa har et håp om at du skal klare å prate igjen. Kjære Gud, hjelp Daniel til å klare og prate slik vi forstår han...

2 kommentarer:

 1. Å i ber ilag mæ dåkkå Karina <3

  Malene

  SvarSlett
 2. Å så herlig å se han male ♥

  Og veldig kjekt at han prøver seg på ord, og la det komme masse ord så dere kan forstå han litt bedre:)

  Syns jeg ser dem der dem er utmala og koser seg:) hihihi:)

  Kose dere videre med Daniel gullet ♥

  Han er nydelig Karina ♥

  SvarSlett