lørdag 19. februar 2011

Ut på tur..

Vi har alltid vært mye ute på tur, vi fire. I dag var vi bare tre. Storebror kom med et høyt sukk bak i bilen da vi kjørte opp på Eikenosen, han synes det var trist at du ikke satt i stolen din, og lurte på hvorfor du ikke kunne være med og. Og det er ikke noe annet vi ønsker høyere noen av oss. Å ha den sprudlende, morsomme og tullete lillebroren med oss på alt som skjer ♥

Du gråt sårt på sjukehuset da vi fortalte at vi skulle på tur, og du ikke kunne være med. Klart du vil være med. Det er jo alltid så gøy på tur. Du er en skikkelig utegutt, det første du sa (ropte) om morgenen var "UT!!!!" Hverdagen din ser virkelig annereldes ut nå. Kontrasten er stor.

Storebror trengte en tur nå, Daniel. Ha mamma og pappa litt for seg selv. Det blir mye "Daniel", og mindre "Sebastian". Sånn må det bare bli nå som vi er innlagt på sjukehuset, men Sebastian er stor gutt, og merker dette godt. Så da fikk vi ta med verdens beste storebror på tur og heldige tante fikk være hos deg noen timer, dere hadde vist vært skikkelig fjasete begge to hørte mamma rykter om. Nå har mamma Daniel-abstinenser. Og gleder seg til å se kjempen sin i morgen. Men først skal jeg holde rundt storebror hele natten ♥

Sånn utenom Daniel abstinensen, så kjenner mamma på lykkefølelsen og, for to nydelige små har sett dagens lys ♥ ♥ Og alle hjerter gleder seg over det ♥ Lettet for at alt har gått fint med både mor og barn kan nå Ole Lukkøye komme hjem til oss!


Mimrebilder fra turen vi hadde 28 sept. 2010 ♥

2 kommentarer:

 1. Jeg feller alltid noen tårer når jeg er innom bloggen din karina..Både gledes tårer og litt andre tårer. Fine bilder av goguttene dine ♥
  Er glad Daniel har en bedre start på det nye året enn slutten av det gamle. Han er nydelig ♥

  Og det er Sebastian også♥ Det er klart at sebastian trenger mamman og pappan sin og.Dere er kjempeflinke karina ♥ Men det er klart det blir mye Daniel og sykehus , men nsart har dere Daniel i samme hus igjen. Bilde du hadde på profilbilde ditt isted er bare nydelig. Ser så stolt Sebastian er med Daniel i armene ♥ Han er en flink flink storebror ♥ Et bilde som virkelig varmer og man ser søskenkjærligheten er sterk og god :)

  SvarSlett
 2. ♥ Takk for det May! Jeg må innrømme det ofte felles noen tårer av meg også når jeg skriver innlegga. Ellers også for såvidt, selv om det ikke skjer så ofte som før.
  Vi gleder oss til vi får ta med Daniel hjem, selv om det også blir veldig rart. Og jeg er redd det kommer til å bli mye Daniel og mindre Sebastian da og, Daniel sitt program er intenst, men det går seg nokk til på et vis.

  SvarSlett