fredag 18. februar 2011

Solstrålen vår ♥

Hver dag blir vi minnet på hvilket mirakel du er, Daniel. Vi tenger bare å se på deg for å skjønne det. Du kjempet sitt livs kamp for å overleve de kritiske ukene på intensiven, og nå kjemper du ditt livst kamp om å få et verdig liv. Mamma og pappa skal legge alt til rett for at du får det bra, men den største jobben må du gjøre selv.

År 2011 har vært et år med mange fremskritt. Verden blei en mye bedre plass å være med en gang du knakk koden for å le. Siden har du ledd masse Daniel. Vi tuller og du ler.. og du tuller og vi ler. Det er så morsomt når du og pappa prøver og finne meg.. eller når dere gjemmer dere under koseteppet. "Daniiiiel!!! Paaaappaaa!!" Du klarer sjelden å være still, så mamma finner dere alltid ♥

Du er blitt en tålmodig liten gutt. Og du stråler om kapp med sola om dagen. Det er stort sett bare når du får vondt du gråter. Du har alltid vært mamma og pappas lille solstråle, og vi er glade for at du fortsatt har det godt. Tross skaden du har. Vi håper på mange solskinnsdager og flere fremskritt i dagene som kommer!


23.1.11

2 kommentarer:

  1. For et nydelig smil. Vakre, vakre Daniel. Så godt å lese at han viser glede og gir dere mange smil og mye latter

    Klem fra Brita

    SvarSlett
  2. Ja, det at han viser glede betyr så utrolig mye i en ellers tøff hverdag. Dagene blir enklere å komme seg gjennom.

    Takk for kommentaren. Han er virkelig vakker, lille Danielen vår ♥

    SvarSlett