torsdag 3. februar 2011

Søskenkjærlighet

Storebror savner deg, Daniel. Han er ditt forbilde, heilt siden du var baby,du såg på han med et blikk som ingen andre kan.og etterhvert som du blei større, gav du ham en følelse ingen andre kan gi.storebrorfølelsen, søskenkjærligheten ♥

Storebror savner deg, Daniel. Han savner stemmen din, godheten din, smilet ditt, det lure blikket, masinga di, spørsmåla om han vil være med ut, påfunna dine, at du står forran TVen når han vil se Disney Channel, han savner filmkveldane på soverommet, at dokke bader sammen i den lille badestampen, at du vasker håret hans.. Mest av alt savner han klemmane dine, og at du passer på han når det er kvelden og dokke skal sove. For storebror er mørkeredd, og der ligger ingen Daniel i senga vår lengre. Vi er ikke fire som slåss om plassen, eller drar i samme dyne. Der er ingen Daniel å legge arma rundt, eller som holder rundt oss. Livet vil aldri bli som før.

4 kommentarer:

 1. Huff vennen :( Hjerteskjærende rett og slett.

  Må være en forferdelig omstilling for en stor liten gutt dette.Det er jo helt grusomt for dere som foreldre å takle dette, og iallefall for et barnesinn.

  Vondt å se bildene av Sebastian og Daniel..Men søskenkjærligheten vil nok alltid bestå ♥

  Sitter bare å gråter når jeg leser ordene dine karina.Det er så sterkt og virklighetsnært. Vet ikke om jeg hadde klart å gått i dine sko en dag
  engang. Dere er en sterk familie som er sterk sammen ♥ Jeg beundrer pågangsmotet deres og styrken.
  Blir litt tom for ord her jeg sitter kjenner jeg:(

  Vil bare sende over mange mange klemmer deres vei og masse håp ♥

  Stor klem vennen ♥

  SvarSlett
 2. Off, dette var bare så sterkt og lese Karina. Får så vondt i hjertet av å tenke på dere, og da kanskje spesielt Sebastian og det han har "mistet". Selvfølgelig er savnet stort, etter -det som en gang var-. Noen ting vil likevel aldri forsvinne, og det er det sterke båndet og søskenkjærligheten mellom to fantastisk brødre  Fant et fint dikt som kan passe til sebastian:

  En storebror er en som er helt spesiell
  - som du alltid kan stole på.
  Han er der for deg fra morgen til kveld
  - Lojal og trofast som få.
  I nødens stund er han god å ha.
  - Han vet alltid hva som skal til for å
  Rette opp gale ting som har skjedd.
  - Fra gråt til et lykkelig smil.
  En storebror er mer enn familie.
  - Han er del av alt det du er.
  Han er en som du kan være stolt av
  - som alltid vil ha deg kjær


  Klem fra Brita

  SvarSlett
 3. Sebastian er en helt spesiell gutt, det er det ingen tvil om. Måten han har tatt seg av Lillebror,og det han sier, han er bare herlig:-) Og jeg er sikker på at dere forteller han det hver dag :-)

  SvarSlett
 4. Sterk ord vennen min, om en tøff tid ,rører hjertet mitt dypt og jeg tenker inderlig mye på dere <3

  SvarSlett