mandag 28. februar 2011

Til mine kjære, snille venninner ♥

Jeg har tenkt mye på dere i dag, fikk god tid til å reflektere da jeg gikk ut på sjukehset i dag morges. Over hvor heldig jeg er som har slike venninner som dere! Som fortsetter å sende meg meldinger eller ringer, selv om jeg ikke alltid svarer. Og som at du leste tankene mine Anette, så sendte du meg ei melding og spurte om vi ville ha besøk av deg.. ♥ Søte, snille Anette mi! Det er alltid like kjekt når du kommer! Du er trofast ♥ Takk ♥

Noen av venninnene fikk jeg i barndommen, noen i tidlig ungsdomsår og noen som (godt?) voksen. Noen venninner har komt, og noen venninner har gått. Men jeg sitter igjen med verdens fineste og snilleste venninner. Som virkelig bryr seg og viser at de er her for meg, i en vanskelig situasjon. Dere vet hvem dere er, ta det til ♥ deres. Dere er best!

Jeg skulle gjerne ha lagt ut bilder av de fineste venninne på denne jord, men jeg har en mistanke om at det ikke er så poppulært. Men Anette og søstra mi tror jeg ikke har så mye i mot det... håper jeg..3 kommentarer:

  1. snille, fine, gode Karina <3 <3

    for nokken fine ord, blei no heilt rørt her :) go du e! kommer alltid til å ver der for deg, søta mi...du vet d e bare å ringe, så kommer e susende :) <3 love u :)

    klem Anette

    SvarSlett
  2. glad i deg karina søskenbarne mitt håper daniel har det mye bedre no!! kjempe glad i deg i love you!! hjærtlig hilsen rebekka

    SvarSlett