onsdag 20. april 2011

En forsmak..

på et nytt og bedre liv, får vi i påsken ♥ Daniel er nemlig her hjemme hos oss, hvor han hører hjemme, helt frem til mandag. Det er flere uker siden vi var samlet hjemme alle sammen. Og vi har aldri hatt han hjemme så lenge før. Litt rart å tenke på, spesielt med tanke på at han fra 2 Mai, er her permanent igjen. Og det uten at vi har noen avlastning klar.

Daniel har det mye bedre her hjemme, i kjente omgivelser, og vi har det bedre her hjemme, som mamma og pappa og. Vi støter jo selvfølgelig på litt nye utfordringer, som mer støy, og mer som skjer rundt han, men i dag har han bare ledd og ledd av storebror og hans sine apligøyer. Og vi vet av erfaring at han roer seg litt når han blir vant med det. Daniel kan fort bli ekstra spastisk når det skjer mye rundt han, eller når han feks blir ivrig, glad eller overrasket. Men det har gått overraskende bra i dag, og da nabojenta, Daniels første, store kjærlighet, kom innom og sa hei, begynte han og gråte. Det er ikke noe han bruker å gjøre, men det var lenge siden han hadde sett henne, og han er nokk mer bevist nå enn han var sist, så han blei nokk veldig glad. Tok ikke lang tid før smilet var tilbake igjen ♥ Og da mimret vi om at det var hun som lærte han å sykle og at de pleide å hoppe trampoline. Det likte Daniel!

Nå skal vi bare slappe av her hjemme og nyte dagene, prøve å få litt rutine på dagen, prøve og feile litt, og ta med oss det som fungerer, videre. Vi skal forhåpentligvis prøve å bevege oss utenfor husets fire vegger, Daniel har vært ute en gang før, og det er ganske lenge siden. Daniel var en skikkelig utegutt, han ropte "UT!!!" når han våknet om morgenen, og var hysterisk når vi tok han inn igjen til kvelden. Så at han ikke har vært ute på 7 måneder er litt sårt. Jeg håper han etterhvert vi trives ute igjen. Selv om det aldri blir det samme..

I morgen blir det forhåpentligvis litt påskestemning her hjemme også. Om mannen finner frem på loftet.. Daniel kom i påskestemning allerede fredag, da hadde han nemlig påskeverksted sammen med førskolelæreren ♥


For 4 år siden gikk jeg over termin i disse tider. Påska var ikke så sein det året, og 2 påskedag blei Daniel født. Daniel har derfor alltid vært vår lille påskekylling.


Og storebror sang "en liten kylling i egget lå.." en hundretalls ganger for Daniel, i magen min. Den sangen er liksom Daniel sin. Morsomt var det derfor når snilleste førskolelæreren innledet påskeverkstedet deira med denne sangen fredag som var ♥

En liten kylling i egget lå
Den banket og banket og banket på
"Her er det trangt, jeg vil ut og gå"
Pep den og ynket seg der den lå
Hakk-hakke-hakk
Egget det sprakk
Og en liten kylling ut av det stakkHer lager Daniel beina til kyllingen. Stas ♥


Se så flink han er til å kikke på hva han gjør. Slettes ingen selvfølge, og han har blitt så mye flinkere til det i det siste! ♥ Kjempen min!!♥


Daniel trykker så foten blir skikkelig limt fast til beinet.


Se så flink Daniel har vært! Denne henger på stua her hjemme nå ♥

GOD PÅSKE TIL ALLE SOM ER INNOM!! ♥

19 kommentarer:

 1. Så fiiin kylling han har laget :D Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Det her er en helt utrolig historie. At en liten gutt og familien hans skal gå gjennom det her, er virkelig urettferdig! Er veldig impornert over hva han har klart, og syndes du skriver veldig bra. For en sterk gutt dere har!:-) All lykke til videre.

  SvarSlett
 3. utrolig fin å høre at han skulle være hjemme i påsken. Jeg tror han gråt da nabojnta kom innom for han husket henne igjen, utrolig rørende.
  flott kylling han har klart å lage!

  lykke til videre, jeg fulger med dere her på bloggen;)

  SvarSlett
 4. Nå har jeg sittet her i hele kveld, lest meg igjennom alle innleggene. Felt mange tårer for dere, både av sorg og glede. Er mektig imponert over dere alle fire. Tenk så heldig Daniel er som har dere og dere som har han. Jeg er sikker på at dere kommer til å nå alle mål dere setter dere! Stå på, dere er en stor inspirasjon for mange :)

  SvarSlett
 5. Jeg har nå lest hele bloggen din ifra starten av, og har virkelig blitt rørt og grått over din, og pappaen til Daniels store kjærlighet og tapperhet. Sebastian har også vært utrolig tålmodig, og det vises godt at han ikke bare er kjempe glad i sin kjære bror, men rett og slett elsker han! Sist men ikke minst har vi Daniel, som helt sikker har hatt mye vond, men som kjemper seg igjennom det og er en utrolig fin gutt! Jeg håper dere får en kjempefin påske, og stå på vidre, sender dere mange kjærlige tanker og lykke til!! :-)

  SvarSlett
 6. For en utrolig historie. Daniel er virkelig en kjemper! Kjenner jeg får både vonde og gode følelser etter jeg har lest alle innleggende. Vonde følelser fordi dere så absolutt ikke har fortjent det som har skjedd, og gode følelser fordi Daniel og dere andre er så tøffe og sterke. Dere er en helt fantastisk familie! Du skriver utrolig bra, uttrykker deg på en fin måte. Alle dine ord skrives rett fra hjertet!
  Jeg er helt målløs. For en nydelig kjemper gutten din er, og for en tøff og herlig storebror Daniel har.
  Ønsker dere alt godt og håper Daniel får et godt og fint liv. Med en så flott familie, og en så stor dose kjærlighet og hjelp dere gir han, tror jeg han får det. Virkelig!
  Lykke til videre <3

  SvarSlett
 7. Håper dere får en kjempefin påske hjemme sammen alle fire :) Stor påskeklem!

  SvarSlett
 8. Så flink han er og lage og følge med:) Og ekstra stas å få ha han hjemme i påsken i kjente omgivelser ♥
  Sikkert utrolig rart for han å møte vennene sine igjen, og gråten var nok en reaksjon ja. Blir godt for dere alle å få han hjem på full tid.Håper dere får kost dere masse i påsken. Kommer innom med bursdagsgave til han når jeg får unna konfirmasjon den 7 mai.Hodet er fullt av planlegging rundt den.

  Måtte dere få en minnerik og god påske med masse glede♥

  GOOOOOD PÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKE TIL DERE ALLE SAMMEN VENNEN♥

  SvarSlett
 9. Det er mulig at dette er noen dumme spørsmål, men jeg har fulgt med på bloggen også lurer jeg på noen ting:
  Vil Daniel noen gang kunne gå igjen?
  Sånn som han er nå, kan han å snakke eller vil han lære seg det etterhvert om han mistet taleevnen etter ulykken?

  Håper på svar :)
  Stå på videre, dere er fantastiske!!

  SvarSlett
 10. Rørende... veldig rørende.
  Og den kyllingen var jo så fin!
  Flinke vakringen deres.
  <3
  Og lykke til med ny hverdag.

  SvarSlett
 11. Hei!

  Kom over denne bloggen i går og må si det er en tøff historie!

  Ha en strålende påske <3

  SvarSlett
 12. Elisabeth sa...

  Kjekt å få møte han igjen,
  en stund siden jeg har møtt han nå.
  Kjempe søt kylling !

  SvarSlett
 13. Virkelig rørende og fin blogg. Dere er virkelig sterke som kommer dere igjennom dette og takler det så fint. Fikk anbefalingen fra bloggen mammasilje.blogg.no og jeg kommer til å følge denne bloggen videre.
  Lykke til <3 :)

  SvarSlett
 14. Eg har no brukt nokre timar på å lese denne bloggen fra første innlegg og til i dag. For ei rørande men også så ufatteleg tung og trist historie du har å fortelle! Du er utruleg flink til å formidle tankar og følelsar. For ein sterk og tapper liten gut Daniel er. Ein liten kjempe! Men også storebror Sebastian må trekkast fram, for ein flott liten gut! Lille Daniel er heldig som har ein slik storebror :) Eg kjem utan tvil til å halde fram med å lese denne bloggen, eg heiar på Daniel!
  Hadde det ikkje vore for at eg i juni er ferdig med 2. året av totalt 3 år i ein beachelorgrad i studiet fysisk aktivitet og helse, så skulle eg så absolutt ha søkt på stillinga som assistent! Eg får så lyst til å hjelpe og følge med på framskritta og mirakla som lille Daniel utrettar!
  God påske, kos dikka ilag alle fire! :)

  SvarSlett
 15. for en rørende blogg!
  Daniel er en kjempesterk gutt!
  Har sittet å lest bloggen i mange timer nå, å felt noen tårer.

  Etter jeg har lest bloggen, fikk jeg lyst til å jobbe med slike barn. så jeg lurer på hva jobber hun som, hun som hjelpte han med påskekyllingen?
  var det på sykehuset dere traff henne?

  ønsker dere en super påske!! <3

  SvarSlett
 16. Så utrolig skjønn han er!!:-)
  Dere er alle sterke og all beundring til dere.
  Vil ønske dere alt godt frem over og en fin påske:-)

  SvarSlett
 17. Ønsker dere en fin påskehelg! Så flink Daniel er! Nydelige bilder. Klem

  SvarSlett
 18. Utrolig gripende blogg! Stå på! Klem.

  SvarSlett