fredag 15. april 2011

Endelig i gang med innowalk!!

Jeg har fått endel spørsmål om hvordan det går med utprøvinga av "INNOWALK". Forstålig nokk, det er et par uker siden jeg la ut innlegget om at Daniel har vært så heldig å få prøve ut denne. Og siden har jeg vel ikke skrevet ett ord om den.

Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe, er fordi det ikke har vært noe å skrive om. Vi hadde ganske så fullpakka program ei stund etter han fikk den, med flytting på ny barneavdeling, fjerning av mandler og feiring av 4 års dagen ( i tillegg til alt annet som står på dagsplanen). Siden der er ei viss blødningsfare etter operasjonen, må barn som har fjernet mandlene ta det med ro en 12-14 dager. Vanligvis kan de begynne på barnehage igjen etter 7 dager. Daniel blødde lite etter operasjonen, men vi kan jo aldri være for forsktig med det kjæreste vi har ♥ Så vi har tatt det ganske så med ro med trening og ståing frem til nå. Daniel har heller ikke vært heilt i form, spesielt i forige helg blei det mye oppkast, og han var tydelig sliten. Han er i perioder plaget med mye oppkast og sure oppstøt, uten at det er noe smitte. Vi håper dette skal bli bedre nå når mandlene er borte, men operasjonen har jo skapt endel ubehag bak i halsen, så det har ikke vært så godt for han.

Men er vi i gang! Vi gjør som vi fikk anbefalt, starter med korte økter. Nå har ikke Daniel gått på 6 mnd, og musklene er desverre ikke slik som de en gang var. Så de må trenes opp igjen. Tirsdag gikk han i ca 10 min, onsdag gikk han i 15 og torsdag gikk han i nærmere 20 min. Fysio og ergo fra barnehabiliteringen har vært hos Daniel hver dag, og kom tilbake i dag og. Da tok de mål av lår for å ha noe å sammenligne med etter prøveperioden på 4 uker er over.

Han er jo som jeg har fortalt før, veldig stiv i hoftene. Spesielt venstre side. Nå står han på Voltaren (smertestillende) pga halsen, og vi merker at smertene i hoftene er mindre. Vi håper jo han kan stå på Voltaren noen dager til, men han må jo over på Ibux igjen. Han er henvist Trondheim for BOTOX - injeksjon i hofta. Habiliteringslegen til Daniel kan sette i alle andre musker, men i hofta har han ikke fått "opplæring". Og Daniel er ingen prøvekanin, derfor henvises han ekspertisen. Vi er fornøyd med det.

Til stross for stive hofter og smerter, så går det bra med oppstarten av INNOWALKEN. Daniel har alltid vært en aktiv gutt, og han trives når det skjer noe. Intet unntak nå. Det å reise seg og starte bevegelsene er nokk smertefult. Men med litt avledning og tull, går det bedre. Vi vet at dette er noe Daniel kommer til å trives med.


Daniel i innowalken i går. Vi må bruke ei dyne mellom magen og støttene han har på overkroppen for å rette han opp, han faller automatisk fremover pga hoftene. Jo rettere han er, jo mer riktig står han...


Daniel synest det er kjempe gøy å se på barne - TV.


Han er også i gang med trening på terapiball! Skjønningen min ♥

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder av Gogutten ♥ Ser ut som han kosa seg max på bursdagen sin og den stolen ser genial ut.Lurt å måle beina ja :) Blir spennende å se etterhvert. Kose dere masse Karina og håper dere trives på den nye barneavd:)

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 2. Så fint å se at han gjør store fremskritt! Håper alt går bedre å bedre for hver dag som går :-) Han er en utrolig sterk gutt, men det vet alle.

  Han er utrolig heldig som har dere som foreldre ved sin side gjennom dette også, det er nokk fra dere Daniel har fått styrken fra! :-)

  SvarSlett
 3. Så flink han er :) Og han er så nydelig :):)

  SvarSlett
 4. nydelig daniel.
  jesus elsker daniel og jesus kan heale han.
  ta gjerne en titt på bloggen min og les gjerne innleget som heter I AM.

  klem

  SvarSlett