lørdag 9. april 2011

En kjempe blir 4 år!

Sommeren 2006, er starten på historien din, Daniel. Mamma og pappa har lyst på en liten baby, en lillebror eller søster til Sebastian. Mamma blir fort gravid og fem dager over tida, 9 april 2007, blir du, vår store, lille påskekylling, født. 4080 gram og 51 cm lang. Verden nydligste og mest perfekte lillebror ♥ Og Daniel ble ditt navn ♥


Heilt fersk på mammas bryst

Første året går fort, vi koser oss hjemme og du er en aktiv liten gutt. Og Sebastian er verdens beste storebror.


Storebror hjelper deg med gaveåpning på 1 års dagen din!

Mamma bestemmer seg for at det er for tidlig for deg å begynne på barnehagen, og søker om permisjon uten lønn. Mamma jobber ekstravakter på sjukehuset for å spe på intekta. Du er en skikkelig ute gutt, og vi er ute i alt slags vær. Du vokser deg stor og flott ♥


2 år ♥

August 2009 begynner du på barnehagen. Da måtte mamma begynne å jobbe på sjukeheimen igjen. Du stortrives på småbarnsavdelingen i barnehagen, og mamma jobber turnus så du får litt fri inni mellom og. Det første du sier når du våkner er "UT!!" Det sier mye om deg Daniel, en gutt som ikke sitter på rompa si mer enn noen minutter om gangen, som sluker maten sin for å komme seg fortest mulig ut igjen.


3 år ♥

August 2010 starter du på storbarnsavdelingn i barnehagen. Det er kjempe gøy! Du trives godt sammen med større barn, du er jo vant med å leike med Sebastian og de beste naboene i verden ♥ Du begynner med dotrening og det tar ikke mange dagene før du er tørr, både på dagen og på natta. Du er kjempe flink til å prate, og er stort sett blid som sola, men med egen vilje, slik som det skal være.
4 oktober 2010 forandrer livet vårt seg for alltid. Farlig lek i barnehagen resulterer i at du får store hjerneskader. At du i det hele tatt overlevde er et mirakel. Og at du er kommet så langt som du har gjort, spesielt med tanke på våkenhet, er et mirakel. For det var dystre utsikter. Men du er kjempen vår Daniel, og du kjemper hver dag for å bli enda bedre. Og det er ufattelig mange som heier på deg, og på mamma, pappa og storebror, både her på bloggen vår, på facebook, og blant familie og venner.

Det er en stor dag i dag, Daniel, vi feirer selve livet. Det var slettes ingen selvfølge at du skulle få feire din 4 års dag. Likevel her du her hos oss i dag. Vi er evig taknemlig for det! Og vi er ydmyke for at vi fikk beholde deg. Det er vanskelig å ikke tenke på hvordan dagen hadde vært uten deg til stede, for vi var så nær, så nær. Men de tårene som felles i dag, er for glede, Daniel ♥

Gledestårer over alle minnene vi holder godt inn til hjertet vårt.
Gledestårer for at vi kan feire dagen sammen med deg, kjempen vår.
Gledestårer over smilene og latteren du deler med oss i dag.
Gledestårer over at du snudde deg fra ryggen og over på sida i dag, helt uten hjelp, da pappa kom med gave.
Gledestårer over den ene spontane latteren du kom med da du fikk SE den innepakkede gaven.
Gledestårer over hvor langt du har kommet i løpet av så få måneder.

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!


Ett fyrfaldigt leve for Daniel; Hurra, hurra, hurra, hurra!!!
Kjempen Daniel 4 år i dag!

Nettavisa til Sunnmørsposten

♥ Mandag skal han feire busdagen sin i regi av barneavdelingen

10 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra for verdens sterkeste kjempe ♥
  Tenk at han er 4 år allerede, og det er absolutt ingen selvfølge med tanke på hva som har skjedd !
  Det er en lykkens dag for dere alle dette.Sikkert mange tanker hos dere idag vennen♥
  Jeg felte atter en gang tårer når jeg leste dette. Rart å se den lille nydelige bylten og kjempen idag. Mye å være stolt over, og så fantastisk han snudde seg på bursdagen sin :)

  Å feire livet, ja det er akkurat det dere gjør idag ♥ Ser ut som han har hatt en super feiring av dagen sin.Kommer innom med pakke til han npr jacop er på bedringens vei, og gi meg gjerne tips til hva han trenger..Men kan love deg en ting, det blir ikke trommesett i år :) hihihihih

  Ha en super fin dag videre vennen :)

  Jeg heier hver dag på dere ♥

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 2. Hurra, hurra, hurra!!!!! Eg sende ei bursdagshelsing til deg her også eg Daniel <3 Må det berre gå opp og framover herfrå!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til en fantastisk gutt!
  vi heier på dere alle sammen, vi her hjemme. Er ofte innom og ser på bloggen deres, og blir kjempeglad når du skriver om den store fremgangen! Stå på! Det er flere enn du tror, som heier på dere!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med dagen til den tøffeste gutten!!! Herlige bilder ♥
  For en historie, flott gutt og flotte foreldre og storebror, lett og skjønne at dere er en unik og TØFF gjeng ♥

  Har selv opplevd uvissheten om vårt barn ville overleve, hun fikk en hissig kreftdiagnose som 3-åring... Hun er frisk i dag og vi er selvfølgelig lykkelige for det! MEn likevel er det tøfft den dag i dag og tenke på det som var, og vi feirer bursdagene litt MER på en måte;)

  For en vakker gutt deres Daniel er ♥
  Ønsker dere fine vårdager!
  Takk for historien du deler ♥

  Stor klem fra Line

  SvarSlett
 5. Hurra for Daniel!

  Mange gode klemmer, og håper dere har hatt en finfin dag! :)

  SvarSlett
 6. Hipp hipp hurra for Daniel!!:)
  Det siste bildet sier mer enn 1000 ord! For et utrolig herlig bilde!
  Måtte felle noen tårer, dere er tøffe som "deler" Daniel med omverdenen. Jeg setter utrolig stor pris på å få lese og følge med dere videre!:))

  Håper dere hadde ei superfin feiring sammen med den herlige gutten deres!

  Bursdagsklem fra Merethe.

  SvarSlett
 7. Gratulerea så masse til Daniel!!! :D

  SvarSlett
 8. Hipp Hipp Hurra Hurra for verdens flinkeste og tøffeste Daniel :-D
  Regner med dagen din var super! Stå på videre du nydelige lille venn.
  Stor klem fra Janita og Benjamin.

  SvarSlett
 9. Må signere Merethe over her, det siste bildet sier det meste :) Et stort smil som varmer hvert eneste hjerte.
  Deler dine gledestårer med dere, hurra for kjempen deres, hurra Daniel du er den tøffeste og sterkeste gutten jeg vet om.

  Jeg kan nesten ikke vente på å lese og føle deg videre hjemmefra. Det kommer til å gjøre deg og familien din veldig godt <3

  Mange bursdagsklemmer fra Marwin Leonard og Bente

  SvarSlett
 10. uff, det er så trist å lese om, kjenner tårene presse på her jeg sitter. En utrolig vakker liten gutt, tenk at livet hans ble vendt helt opp ned. stakkar lille. Ønsker dere alt godt,Daniel den lille kjempe:) klem

  SvarSlett